Pepe: Türkiye’yi seçtim çünkü...

Beşiktaş'ın Portekizli stoperi, UEFA'nın resmi internet sitesine verdiği röportajda Türkiye'de çok mutlu olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 26.09.2017 - 09:38
Abone Ol google-news

Beşiktaş’ın deneyimli savunma oyuncusu Pepe, RB Leipzig ile oynanacak Şampiyonlar Ligi öncesinde UEFA’nın Almanca olan internet sitesine konuştu ve merak edilen sorulara yanıt verdi.

Beşiktaş’ı seçmesinin en büyük sebeplerinden birisi olarak taraftarları gösteren Pepe, “Burada insanlar bana harika davranıyor. Beşiktaş’a gelmemdeki en büyük faktörlerden birisi de taraftarlar oldu. Beşiktaş’a transfer olmam için taraftarlardan binlerce mesaj aldım. Ayrıca sadece bana değil, aileme bile mesajlar gönderdiler. Burada çok mutluyuz ve Beşiktaş gibi harika bir Türk kulübündeki yeni maceramızı yaşamak için çok heyecanlıyız.” dedi.

“İNSANLARIN BİZE YAKLAŞIMI ÇOK GÜZEL”

Pepe, Türkiye’deki ilk izlenimleriyle ilgili soruya da yanıt verirken, “Buradaki ilk izlenimim, Türk insanının çok hoş ve çocukları çok sevdikleri yönünde oldu. Stadyumun hemen yanında bir otelde kalıyoruz ve insanların bize yaklaşımı çok güzel. Akşam yemeğine gittiğimizde insanlar iki kızımı alıp onlarla oynuyor ve bizi rahat ettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Türk insanı gerçekten çok pozitif ve sıcakkanlı. Ben de onların beklentilerini karşılamayı çok istiyorum.” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler