Rodriguez fırtınası

Galatasaray, Bursaspor'u evinde yenip maç fazlasıyla lider oldu.

Yayınlanma: 23.02.2018 - 23:21
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın evinde Bursaspor’u farklı yenerek liderliğe yükseldiği maça Garry Rodrigues, performansıyla damga vurdu. 27 yaşındaki oyuncu, 1 gol atıp 1 de asist yaparak galibiyette büyük rol oynadı. Rodrigues, bu sezon 5. golünü atıp 7. asistini kaydetti. 7 asistin 5’ini Gomis’e yapan Rodrigues’i Bursaspor maçında İtalya ve İngiltere Ligi’nden bazı kulüplerin izleme heyetlerinin statta canlı takip ettiği öğrenildi.

Gomis tutulmuyor

Kasımpaşa maçında baygınlık geçirip herkesi korkutan Gomis, Bursaspor mücadelesine 11’de çıktı. Fransız yıldız, Galatasaray’ın 1. ve 4. ve 5. gollerini attı. Ligdeki 20. golünü kaydeden oyuncu, sevincini Sarı-Kırmızılıların efsanesi Metin Oktay gibi elini kalbine götürerek yaşadı. Yıldız futbolcu, ardından Fatih Terim ve kulüp doktoru Yener İnce’ye sarıldı.

Serdar sevinmedi

Galatasaray’ın 3. golünü atan Serdar Aziz sevinmedi. Bursaspor altyapısından yetişen ve kaptanlığını yapan Aziz, gol sevinci yaşamadı; Sarı-Kırmızılı tribünler, milli futbolcuya destek tezahüratı yaptı. Serdar tribünleri alkışladı. Serdar, Galatasaray formasıyla Süper Lig’deki ilk golünü attı.

2 Şok sakatlık

Son haftaların formda ismi Donk, Galatasaray’ın attığı 3. golün sevincini yaşarken Belhanda’nın elinin yüzüne gelmesi nedeniyle sakatlandı. Sol gözünde sorun yaşayan ve kaşı açılıp şişen Donk, tedbir amaçlı kenara alındı. 76’da oyuna giren Eren Derdiyok, birkaç dakika sonra bir Bursaspor atağında ayağını ters basıp yere düştü. Sol ayak bileğinden sakatlanan Derdiyok, maça devam edemedi. 3 oyuncu değişikliğini yapan Sarı-Kırmızılılar, son 13 dakikayı 10 kişi tamamladı.

‘Küme’ gerilimi

Mücadeleyi 36 bin 812 Galatasaray taraftarı izlerken skorun 2-0 olmasının ardından tribünler, “Bursa kümeye” şeklinde tezahürata başladı. Yeşil-Beyazlı taraftarlar ise Galatasaray Kulübü’nün kurucusu Ali Sami Yen’e ve Metin Oktay’a küfürlü tezahürat yaptı.

Demirören’e tepki

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası yaşananlar nedeniyle Futbol Federasyonu’nu ve başkan Yıldırım Demirören’i protesto etti. Taraftarlar, Galatasaraylı futbolcuları ve Fatih Terim’i tribüne çağırıp alkışlarla moral verdi.

Fernando döndü

Dizindeki sakatlığı atlatan Fernando, 2 ay sonra maç kadosunda yer aldı. Fatih Terim, Brezilyalı futbolcuyu sahaya sürmedi. Tecrübeli hoca, Antalya ve Kasımpaşa maçlarının ardından dün de Mariano’yu yedek bırakıp sağ bekte Linnes’i oynattı. Mariano, 67. dakikada oyuna girdi. Kırmızı kart cezasını tamamlayan Belhanda, 11’deki yerine döndü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler