Medipol Başakşehir fırsatı tepti

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta heyecanı Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı ile noktalandı. Başakşehir konuğu Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak puanını 47 yaptı ve Galatasaray'la zirve ortağı oldu ve yara aldı. Gençlerbirliği'nin ligde yenilmezlik serisi 10 maça çıktı.

Yayınlanma: 26.02.2018 - 22:09
Abone Ol google-news

 

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta Medipol Başakşehir’in Gençlerbirliği’ni konuk ettiği karşılaşma ile kapandı. Başakşehir’le Gençlerbirliği yağış altında oynanan keyifli maçta sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Liderlik koltuğuna oturma şansı bulan Başakşehir, 28’de Adebayor’un golüyle öne geçse de 50’de Khalili uzaktan frikikle skoru eşitledi ve maçın sonucunu belirledi: 1-1.

Bu sonuçla Başakşehir, 47 puana çıktı ve Galatasaray’la birlikte liderlik ortağı oldu. Gençlerbirliği ise puanını 26 yaparken ligde yenilmezlik serisini 10 maça çıkarmış oldu.

Kritik karşılaşmadan önce Medipol Başakşehir’de yıldız futbolcu Arda Turan kadrodan çıkarıldı. Arda, sağ bacak arka adalesinde hissettiği ağrılar nedeniyle Gençlerbirliği karşısında forma giyemedi. Saat 20.00’de başlayan maçı Ümit Öztürk yönetti. Öztürk’ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Uygar Bebek yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler