Üvey babalarını kurtarmak istediler, acı haber geldi

Hatay’ın Altınözü ilçesinde göle girdikten kısa süre sonra çırpınmaya başlayan Mustafa Korkmaz (49) ile kendisini kurturmak için suya atlayan üvey kızları Safiye Aslan (15) ve Emine Aslan (12) kaybolmuştu. Bu sabah Mustafa Korkmaz ile üvey kızları Safiye ve Emine Aslan'ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Yayınlanma: 06.07.2018 - 09:48
Abone Ol google-news

 Olay, saat 16.00 sıralarında Yarseli Mahallesi’ndeki baraj gölünde meydana geldi. İddiaya göre, yanına üvey kızlarını da alan Mustafa Korkmaz, fasülye ekmek için göl kenarındaki tarlasına gitti.

Tarladaki işini bitirip, serinlemek için göle giren Yarseli Korkmaz, bir süre sonra çırpınmaya başladı. Üvey babalarının suda çırpındığını gören Safiye ve Emine Aslan kardeşler, Korkmaz'ı kurtarmak için göle girdi.

Çevredeki vatandaşlar, baba ve kızlarının sudan çıkmadığını görünce durumu polise bildirdi. Gölün çevresinde arama yapan ekipler, baba ve üvey kızlarına rastlamayınca sualtı ekibi istendi. Adana Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nden sevk edilen ekip, gölde yaklaşık 2 saat arama yaptı. Göl suyunun bulanık olması ve havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verildi.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Aramalar bu sabah hız kesmeden devam etti. Ekipler girdikleri gölde kaybolan Mustafa Korkmaz ile üvey kızları Safiye ve Emine Aslan' ın cansız bedenlerine ulaşıltı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler