Eşine şiddet iddialarıyla gündeme gelen Neco'dan ilk açıklama

Kendisinden 25 yaş küçük eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla daha önce 1 ay evden uzaklaştırma cezası alan Neco’ya bu kez de 3 ay uzaklaştırma cezası verildi. Ancak Neco olayı yalanladı ve ''Allah bu haberleri çıkaranların cezasını versin " dedi.

Yayınlanma: 09.11.2018 - 12:20
Abone Ol google-news

Bodrum'da yaşayan ve Neco adıyla bilinen sanatçı Nejat Özyılmazel, 2008'de kendisinden 25 yaş küçük olan İdil Erge ile ikinci evliliğini yaptı. 2 çocukları dünyaya gelen çift arasında, son 2 yıldır sorunlar yaşanmaya başladı.

İddiaya göre Neco, geçen yıl eşine şiddet uyguladı. Darp raporu alarak Neco'dan şikâyetçi olan İdil Erge, daha sonra şikâyetinden vazgeçti. Ancak devam eden kamu davası sonucu Neco'ya bir ay evden uzaklaştırma ve "Kasten yaralama" suçundan para cezası verdi. Yine iddiaya göre Neco, bu olaydan sonra da eşine psikolojik şiddet uygulamaya devam etti. İdil Erge ise şikâyetçi oldu.

<haber-yatay:1134561>

Olay yeniden savcılığa intikal edince Neco'ya 3 ay daha evden uzaklaştırma cezası verildi. Suçlamaları reddeden Neco ise "Darp olayı yok. 8 Ekim'de ben boşanma davası açtım. O günden beri de ayrı bir evde oturuyorum" dedi. Sanatçı, 31 yıllık ilk eşi Oya Germen'i, İdil Erge ile aldatmış ve çift 2006'da bu nedenle boşanmıştı.

'Ben evden ayrıldım'

Olayın ardından Neco'ya Kanal D Magazin Müdürü Asiye Acar ulaştı. Neco olayla ilgili şu sözleri söyledi:

"Bu dedikoduları çıkartanın Allah cezasını versin. Evlenmek boşanmak bunlar benim özel hayatım. Ben eşimden ayrılıyorum, evden ayrıldım."

*Ancak Neco'nun eşi İdil Erge'nin hastaneden alınmış darp raporunun olduğu iddia ediliyor. İddiaya göre İdil Erge elinden, göğsünden ve dizinden yaralanmış. Hastanelik olmuş.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler