Bursa'da faciadan dönüldü

Bursa’da seyir halindeki özel halk otobüsünde çıkan yangını anında sezen ve yolcuları boşaltan otobüs şoförü büyük bir faciayı önledi.

Yayınlanma: 22.10.2014 - 14:18
Abone Ol google-news

Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi'nde seyir halindeki bir halk otobüsü aniden yanmaya başladı. Altıparmak Caddesi'nden Stadyum istikametine gitmekte olan özel halk otobüsünün motor bölümünde çıkan dumanları sezen otobüs şoförü, hemen aracı durdurarak yolcuları boşalttı. Ardından eline aldığı yangın tüpü ile motor bölümünün arka kapağını açarak yangına ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye gelmeden kendi imkanları ile yangını söndüren otobüs sürücüsü, aracı boşa alarak stat istikametinde uygun bir alana çekti.

Öte yandan bir vatandaşın çektiği görüntülerde ortalığı dumanlar kaplarken, otobüs şoförünün büyük bir gayretle yangını söndürmeye çalışması görülüyor. Bu arada otobüsten son anda inmeyi başaran yolcular ise korkulu gözlerle kenardan yangını izliyor. Vatandaşlar ve diğer sürücülerin şaşkın ve korkulu bakışları arasında araçtaki yangını büyümeden söndüren şoföre diğer otobüs sürücüleri yardıma ihtiyacı olup olmadığını soruyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler