İstanbul Bağcılar’da silahlı soygun girişimi: 1 yaralı

Bağcılar’da bankadan çektiği 1 milyon TL’sini bir başka bankaya yatırmaya giden Bülent O. ile kendisini takip eden 3 kişi arasında çatışma çıktı. Çatışmada Bülent O. ayağından yaralanırken şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Yayınlanma: 08.05.2019 - 17:44
Abone Ol google-news

Olay saat 14.30 sıralarında Bağcılar Gülbahar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iş insanı Bülent O. sahibi olduğu şirketin parasını bankadan çekerek bir yakını ile beraber ödeme yapmak üzere başka bir bankaya doğru yola çıktı. Bu sırada Bülent O.’yu takibe alan kişiler, ödeme yapacağı bankanın önünde sıkıştırarak silahla gasp etmek istedi. Bu sırada iki taraf arasında silahlı çatışma yaşandı.

Çatışmada ayağından yaralanan Bülent O., kendisini olay yerinde bulunan bankanın içerisine attı. Bu sırada banka görevlileri de panik butonuna basarak polisten yardım istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken 3 saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Ayağından yaralanan Bülent O. hastaneye kaldırılırken tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, saldırganları yakalanması için çalışma başlattı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler