Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken paylaşım

Oyuncu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Yayınlanma: 25.08.2019 - 10:21
Abone Ol google-news

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ekranlarda boy gösteren Oktay Kaynarca sosyal medya hesabında diikat çeken bir paylaşımda bulundu. İçki içerken çekilmiş bir karesini hesabından paylaşan Oktay Kaynarca şunları yazdı:

“Uzun bir soluk alıp sövmek; puşta, hayına, şerefsize, satılmışa, vicdansıza, hal bilmeze, vurdum duymaza, eksiğe, gevşeğe, yavşağa .. Bi öncesi bi öncesi …”

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

Kaynarca'nın geçtiğimiz aylarda arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için gittiği bir mekanda masadaki içki bardaklarını gizledikleri, buz kovasını ise masada bıraktıkları iddia edildi.

Komedyen Şahan Gökbakar ise Kaynarca'nın fotoğrafını paylaşarak, "Ekibin hepsinin tek kol masa altında... Abiler ablalar rakı içiyorsanız afiyetle için... Kasmayın bu kadar yaa... Kim ne diyecek size, dese ne olur ayrıca? Kimler kimler neler yapıyor. Boşverin... Rakı balık yaptınız diye diziden mi atacaklar? Yok daha nerler... Keyfiniz bol olsun..." demişti.

Kaynarca bu göndermenin ardından şu cevabı vermişti:

"Sevgili Şahan Gökbakar'a bizi bu kadar dikkatli ve iyi izlediği için teşekkür ederiz...Keşke diğer fotoğraflara da baksaydı :)))"

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler