Niran Ünsal bu fotoğrafı paylaştı: Dik duruşunu bozma, seninleyiz

Yeni Anayasa için yapılan referandum öncesinde AKP'ye yaptığı sert eleştirilerle bilinen Niran Ünsal, son dönemde AKP'ye yakınlığı ile dikkat çekiyor. O dönemde AKP'yi yerden yere vuran Niran Ünsal, Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile bir düğün davetinde karşılaştı.

Yayınlanma: 22.12.2014 - 13:50
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aysha dergisi için verdiği tesettürlü pozlar ve yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Niran Ünsal'a destek verdi.

"DİK DURUŞUNU BOZMA"

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile masasında bir süre sohbet eden Niran Ünsal, şunları anlattı: “İçtenlikleri beni inanılmaz mutlu etti. Her ikisi son dönemdeki mücadeleme ciddi anlamda vakıflar. Neyin ne olduğunu çok iyi analiz etmişler, bu benim için çok önemliydi. 'Dik duruşunu bozma, seninleyiz' dedi...Son dönemde yaşadıklarımdan sonra aldığım en güzel mesajdı."

"Evet çıkarsa kafama sıkar giderim"

Niran Ünsal, 2010'da yeni anayasa için yapılan referandum öncesinde AKP iktidarını yerden yere vurmuştu. Ünsal,  "Referandumdan çoğunlukla 'Evet' oyu çıkarsa kafama sıkar giderim" demişti.


Niran Ünsal Kıbrıs'ta o dönemde yaptığı konuşmada, "AKP ve Recep Bey'in iktidara gelmesinden bu yana tam 8 yıl oldu. 8 yıl önce insanlara seçim meydanlarında birtakım sözler verdiler. Bugün bakıyorsunuz bu ülkede telif hakları bile yok. Terör devam ediyor. Verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Bir de çıkıp milletten tehdit ile 'evet' oyu istiyorlar. Ben kocaman bir 'hayır'cıyım" demişti.

OYUM DEV GİBİ BİR 'HAYIR' DEMİŞTİ
Ünsal, "Neden hayır oyu vereceksiniz sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Neden mi? Bu ülkede sanatçının telif hakları olmadığı, hâlâ terör olduğu için. Yol yok, eğitim sistemi oturmamış. Kışın binlerce köy yolu kapanıyor. Genel anlamda eğitim sisteminde 68. sıradayız. Hâlâ şehit anneleri ağlıyor. Tekel işçileri sokaklarda yatıyor, sürünüyor. Çiftçiler zor durumda. Emekliler ikinci sınıf vatandaş. Oyunu AKP'ye verip hiçbir şey alamayan 74milyon Türk vatandaşı için. 300 binin üzerinde diplomalı işsiz üniversiteli gencimiz, demokratik, laik, özgür bir ülke ve Atatürk için dev gibi bir hayır oyu vereceğim".


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler