Yatırım değil parti reklamı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Tekirdağ’da yapılacak spor tesisleriyle ilgili yatırım protokolü parti reklamına dönüştürüldü.

Yayınlanma: 05.12.2019 - 02:00
Yatırım değil  parti reklamı
Abone Ol google-news

CHP’nin yüzde 51 oy ile kazandığı Tekirdağ’dan imza törenine yalnızca AKP’liler davet edilirken, CHP’li Büyükşehir Belediyesi, 7 CHP’li ilçe belediye başkanı ve CHP milletvekillerinin törene davet dahi edilmediği öğrenildi. 

PARTİ PROPAGANDASI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tekirdağ ve 11 ilçesinde yapılacak spor tesisleri için 107 milyon TL’lik yatırım protokolü imzaladı. Ancak tören parti propagandasına dönüştürüldü. İmza töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AKP Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, AKP’li ilçe belediye başkanları ve AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’dan oluşan heyeti bakanlıkta kabul etti. Törende Tekirdağ Valisi Yıldırım’ın AKP milletvekili Mustafa Yel ile AKP İl Başkanı Mestan Özcan’ın arasında oturması da dikkat çekti. 

CHP’li belediyelerin büyük oy farkları ile önde olduğu Tekirdağ’a yapılacak yatırım protokolü imza törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve CHP’li 7 ilçe belediye başkanının davet edilmediği ortaya çıktı. Yaşananlara tepki gösteren CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “İşte AK Parti Türkiyesi’nin resmi budur. Atanmış Bakan ve atanmış Vali, Tekirdağ’da halkın oylarıyla seçilmiş Büyükşehir Belediyesi ve 7 ilçe belediye başkanını yok saymıştır. Tekirdağlı hemşerilerime ve Tekirdağ halkının iradesine yapılan bu saygısızlığı kınıyorum” dedi. Bakan Kasapoğlu’nun Tekirdağ halkından ve CHP’li belediye başkanlarından özür dilemesi gerektiğini vurgulayan Yüceer, “Aslında yok saydıkları halkın iradesidir. Çünkü onlar için millet egemenliği, halk iradesi, sadece kendileri seçildiği müddetçe makbuldür. Halk iradesini hiçe sayanlara halk önce 31 Mart’ta, sonra da 23 Haziran’da İstanbul’da güzel bir cevap vermişti. Merak etmesinler, bu ayıp yanıtsız kalmaz. Tekirdağ’da ve Türkiye’nin dört bir yanında vatandaş onlara çok daha güzel yanıtlar vermek için hazırlanıyor” diye konuştu. 



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler