MTK’de, Salkım dönemi

Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi (MTK), olağan yönetim kurulu seçimi, site yönetim binası toplantı salonunda gerçekleşti. Seçimi İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Salkım oybirliği ile kazandı.

Yayınlanma: 16.01.2020 - 18:39
MTK’de, Salkım dönemi
Abone Ol google-news

Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi’nde 3 dönem sürdürdüğü başarılı bir yönetim sürecinden dolayı İsmail Sadi Doğan’a teşekkürlerini sunan MTK Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Salkım, “Devraldığımız bayrağı daha yukarıtaşımak için değerli yönetimkurulu üyelerimiz ile aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. 17 bin kişinin istihdam edildiği sitemizde herkesin ticari faaliyetlerini daha fazla rahatlatacak projeleri hızlı bir şekilde faaliyete geçireceğiz” diye konuştu.

MARKA İSİMLER YÖNETİMDE 

Bölgenin hızla kalkınmasıiçin herkesin elinitaşın altına koyması gerektiğini söyleyen Salkım, “İzmir’in değerli iş insanlarını tek bir çatı altında toplayarak sitemizi bölgenin ticaret başkenti yapma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” diyerek çalışmalara hızla başlayacaklarının sinyalini verdi.

Güçlü bir yönetim kurulunun oluşturulduğunu ifade eden Salkım, “İzmir Ticaret Odası’ndan güçlü isimleri yönetim kurulumuza kattık. Bunun dışında Ege İhracatçılar Birliği Koordinasyon Başkanı Jak Eskinazi’de yönetim kurulumuzda. Güçlü yönetim ile güçlü olan bölgemizi bir çıta daha yukarı taşıyacağız” dedi.

İzmir’in tekstil alanında hızla kalkınması ve ihracatrakamlarının en üstseviyelere çıkması için tüm yönetimkurulu olarak kamu kurumkuruluşlarıile sürekli dirsek temasında olacaklarının altını çizen Salkım, “Bölgemiz karma sektörlere ev sahipliği yapıyor.Değerli yönetim kurulumuz sadece tekstil değil ev sahipliği yaptığımız hersektörün daha iyişartlarda ticaret yapması için projeler üretecek ve sürekli aktif olacaktır” diye konuştu.

MTK Sitesi’nin oldukça güçlü birticaretmerkezi olduğunun altını çizen Salkım, “Sitemizin maddi ve manevi gücümüzü sektörümüzün kalkınması için kullanacak güçlü bir ekibe sahibiz” diyerek yeni yönetim kurulunun sektörel kalkınma da kilitrol oynayacağını belirtti.

DOĞAN'DAN ANLAMLI VEDA

7 yıldır sürdürdüğü başarılı yönetim sürecinin ardından yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileten MTK Sitesi eski Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan ise, “Sitemizi ve bölgemizi daha iyi yerlere getirmek için çalıştık. Bu süreçten sonrada yeni yönetime desteğim tam olacaktır” diye konuştu. Yönetim kurulunun seçilmesinin ardından İsmail Sadi Doğan, MTK Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Salkım’a yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek takdi metti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler