Balıkesir susuz kaldı

Balıkesir'de Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye (UEDAŞ) ait yüksek gerilim hatlarındaki arıza nedeniyle İkizcetepeler'deki içme suyu arıtma tesislerine elektrik verilemediği için şehir merkezinde su kesintisi oldu.

Yayınlanma: 31.12.2014 - 15:53
Abone Ol google-news

Sabah saatlerinden itibaren başlayan ve bir türlü giderilemeyen su kesintisi ev ve işyerlerinde sıkıntı yaşamasına neden oldu. Belediyeye ulaşmakta zorluk çektiklerini söyleyen esnaf, tam da yılbaşı günü mağdur olduklarını belirterek, sorunun en kısa sürede çözülmesini istedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), konuyla ilgili yazılı bir açıklama ile su kesintisi hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. BASKİ'den yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle Altıeylül İlçesi'ne bağlı Pamukçu bölgesinde UEDAŞ'a ait yüksek gerilim hatlarında kopmalar olduğundan dolayı İkizcetepeler Barajı'ndan arıtma tesisine su sağlayan pompa istasyonuna UEDAŞ tarafından elektrik verilemedi. Bu nedenle şehrimizde su kesintisi yaşanmaktadır. UEDAŞ'ın çalışmalarını tamamlamasının ardından elektriklerin gelmesiyle birlikte içme suyu arıtma tesisimizden de şebekeye tekrar su verilmeye başlanacaktır. Konunun Genel Müdürlüğümüz tarafından hassasiyetle takip edilmekte olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler