Arkadaşımız Barkın Şık'ı yitirdik

Gazetemiz Ankara muhabirlerinden Barkın Şık, yaşamını yitirdi. Şık’ı bugün son yolculuğuna uğurluyoruz. Karşıyaka Camii’ndeki ikindi namazından sonra Karşıyaka mezarlığında toprağa vereceğiz...

Yayınlanma: 04.02.2015 - 20:06
Abone Ol google-news

Gazetemizin Ankara savunma muhabiri Barkın Şık, dün Dikmen Sokullu Caddesi’nde bulunan evinde, çocuğunu bakması için üst katında oturan kayınvalidesine bıraktı. Bir süre sonra eve gelen yakınları, Şık’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Yakınlarının ilk müdahalesinin ardından eve gelen sağlık ekipleri Şık’ı uzun süre hayata döndürmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Olay yeri ekipleri ve savcının gerekli incelemeleri yapmasının ardından Şık’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Arkadaşımız Barkın Şık’ı bugün son yolculuğuna uğurluyoruz. Karşıyaka Camii’ndeki ikindi namazından sonra Karşıyaka mezarlığında toprağa verilecek.

Uzun süre Milliyet ve Akşam gazetesinde çalıştıktan sonra bir süre önce gazetemize geçen Şık, çok sayıda başarılı savunma haberine imza atmıştı. Şık, CNN Türk Ankara Muhabiri Elçin Ergün’le evli ve bir çocuk babasıydı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler