Nihat Doğan'ın Survivor pazarlığı ortaya çıktı

Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesinin ardından attığı tweetle tepki çeken Nihat Doğan'ın Twitter'da yaptığı Survivor pazarlığı sosyal medyaya düştü.

Yayınlanma: 18.02.2015 - 16:40
Abone Ol google-news

 

Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayetinin ardından "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” diye tweet atan Nihat Doğan büyük tepki görmüştü.

Survivor kadrosunda olan Nihat Doğan için Twitter'da açılan #NihatDoğanVarsaSurvivorBoykot etiketi kısa sürede 1. sıraya yükselmişti. Bu etiketin ardından da  #NihatDoğanYoksaSurvivorBoykot etiketi TT listesine girmişti.

Twitter kullanıcılarının anlam veremediği tweetlerin parayla satın alınan sahte hesaplar vasıtasıyla yapıldığı ortaya çıktı.

Bugün ortaya çıkan ekran görüntüsünde Nihat Doğan troll hesaplardan TT yapan kişiye, "Kardeşim bugün benim için çok önemli bir gün NihatDoğanYoksa SurvivorBoykot bu etiketi tt yapmamız gerekiyor" mesajı atıyor.

Karşılığında "Yaparım 400 TL" yanıtını alıyor.

Nihat Doğan da bunun üzerine "Yoğunum bugün 1 saat içinde tt olması gerekiyor" yazıyor

Troll hesaplardan TT yapan kişi de "Ödeme yapmadan işlem yapmam" diyor. İşte o konuşmanın ekran görüntüsü:

 

Bugün de aynı yöntemle TT listesinde

Twitter'da bugün TT listesine giren #SeninleyizNihatDoğan etiketi için de aynı yöntem kullanıldı. Binlerce yabancı kullanıcı bu etiketle tweet atıyor. Portekiz kullanıcıların attığı #SeninleyizNihatDoğan etiketi dikkatlı Twitter kullacılarının gözünden kaçmadı.

 


Her yerden atıldı

Özgecan Aslan cinayetinin ardından attığı tweetler nedeniyle, Nihat Doğan Survivor'dan ve Galatasaray'dan atıldı, menajeri istifa etti, hakkında suç duyurusunda bulunuldu, radyolar şarkılarını yasakladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler