Bahadır Grammeşin'in öldürülme anının görüntüleri ortaya çıktı

Kadıköy'de Bahadır Grammeşin'in bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaya karıştığı belirlenen 12 kişi adliyeye sevk edildi.

Yayınlanma: 12.05.2015 - 15:20
Abone Ol google-news


Öğretmen Bahadır Grammeşin, 8 Mayıs'ta Kadıköy'de bir kafede otururken çıkan tartışma sonucu bıçaklanarak öldürüldü. İddiaya göre arkadaşları ile birlikte bir kafede oturan Grammeşin'in içinde bulunduğu grup, laf atma nedeniyle başka bir grupla tartıştı. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada feci şekilde dövülen ve bıçaklanan Grammeşin hayatını kaybetti. Olay sonrası geniş çaplı soruşturma başlayan Kadıköy Asayiş Büro ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Yapılan incelemenin sonunda olaya karıştığı belirlenen 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin birçoğunun çevredeki barlarda çalıştığı öğrenildi. Emniyette ifadesi alınan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Bahadır Grammeşin'in öldürülme anı - VİDEO

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Kavga sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kalabalık bir grubun, Bahadır Grammeşin'in de içerisinde bulunduğu diğer grubu kovalaması görülüyor. Bu sırada gruptan biri Bahadır Grammeşin'i yakalıyor. Kalabalık grup, bunun üzerine Grammeşin'i feci şekilde dövüyor. Görüntülerde Grammeşin'in bıçaklanma anı seçilemese de grubun Grammeşin'i öldüresiye dövdüğü açık bir şekilde görülüyor. Grammeşin yerde yatarken grubun kaçtığı kameraya yansırken, kısa bir süre sonra Bahadır Grammeşin yerden kalkıyor, birkaç adım attıktan sonra tekrar yere yığılıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler