Yeni Savunma Bakanı Vecdi Gönül

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İsmet Yılmaz'ın Meclis Başkanı olması sonrasında Vecdi Gönül'ün yeni Savunma bakanı olduğunu açıkladı.

Yayınlanma: 03.07.2015 - 12:26
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ı ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. İsmet Yılmaz'ın TBMM Başkanlığı'na seçilmesinin ardından Milli Savunma Bakanlığı'na Vecdi Gönül'ün getirildiği ifade eden Başbakan Davutoğlu, "Geçmişte bu konuda tecrübesi, birikimiyle temayüz etmiş olan ve Milli Savunma Bakanlığı görevi de yapmış olan Sayın Vecdi Gönül'ü Milli Savunma Bakanlığı görevine dün itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim. Bugün de işlemler tamamlanıyor" dedi.

'İLK TURDA NETİCE ALINIR' DİYEN, KOLAYCI BİR YOL SEÇMİŞ OLUR'

Koalisyon görüşmeleri ile ilgili soruya ise Başbakan Davutoğlu, "Hiçbir şey bir turda bitmez. 'İlk turda netice alınır' diyen, kolaycı bir yol seçmiş olur. 'İlk turda bu iş biter' diyen de reddetmeye şimdiden hazır anlamına gelir. Bir tur yaparız, kanaatlerimizi paylaşırız. Parti kurulları ile istişare ederiz. Daha sonra ikinci bir turda durum daha netleşir" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler