Sosyal paylaşım ve haber sitelerine erişim engeli

Aralarında Twitter, Facebook ve Google'ın da bulunduğu birçok siteye girmek isteyen kullanıcılar aşırı yavaşlama olduğu geri bildiriminde bulundular.

Yayınlanma: 25.07.2015 - 10:03
Abone Ol google-news

Diğer internet sitelerine normal bir şekilde ulaştığını belirten birçok kişi, sosyal medya sitelerine ulaşmakta sorun yaşadığını bildirdi. Twitter ve Facebook'ta yaşanan yavaşlama sebebi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Facebook ve Twitter'a girmeye çalışan kullanıcılar, herhangi bir kapatma yada yasaklamanın söz konusu olmadığı sosyal medya hesaplarını çok yavaş şekilde kullanabiliyor. Arama motoru google'un com adresine hiç girilemezken com.tr adresi de aşırı derecede yavaş açılıyor. Yurtdışı çıkışlı hemen hemen bütün internet sitelerinde erişim sorunu yaşanıyor. Konuyla ilgili kurumlar şu ana kadar resmi bir açıklama yapmadı.

 

ÇEŞİTLİ İNTERNET SİTELERİNE ERİŞİM ENGELLENDİ

Fırat Haber Ajansı (ANF), Dicle Haber Ajansı (DİHA), Özgür Gündem gazetesi, Yüksekova Haber, Sendika.org, Hawar Haber Ajansı (ANHA), RojNews, KuzeyIrak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani’ye yakın Rudaw gibi çeşitli sitelere erişim engellendi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler