Başıboş ülkede kanlı pazartesi

64 gündür hükümet yok. Bir günde 6 şehit. Silopi’de polis aracına mayınlı saldırı düzenlendi, 4 polis şehit oldu. Beytüşşebap’ta helikopter vuruldu, evine dönen asker şehit düştü. İstanbul’da karakola intihar saldırısı. Çatışmada bir polis şehit oldu. ABD’nin İstanbul Konsolosluğu’na ateş açıldı, sokaklarda çatışma çıktı.

Yayınlanma: 10.08.2015 - 21:35
Abone Ol google-news

1- KONSOLOSLUĞA ATEŞ

İstanbul’daki ABD Başkonsolosluğu’na 2 kişi dün sabah ateş açtı. Çatışmada Hatice Aşık adlı DHKP/C üyesi saldırgan yaralı yakalandı. Olayda ölen ya da başka yaralanan olmadı. Konsolosluk çevresinde
yoğun güvenlik önlemleri alınırken kaçan diğer kadın zanlıyı yakalamak için
operasyon başlatıldı. Aşık’ın çatışma sırasında son kurşununu kendisine tahta atan bir yurttaşa sıktığı, mermisi bitince de polise taş attığı belirtildi.

İstanbul'da ABD Konsolosluğu'na saldırı

 

2- ŞAİR POLİS ŞEHİT OLDU

Sultanbeyli’deki Fatih Polis Merkezi’ne önceki gece yapılan saldırıda şiire olan merakıyla tanınan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit oldu, iki terörist öldürüldü, bir vatandaş ise kolundan yaralandı. Çeken 42 yaşındaydı.

Sultanbeyli savaş alanına döndü

 

3- SİLOPİ'DE 4 POLİSE BOMBA

Silopi’de Başak Mahallesi’ne giren polis zırhlı aracının geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlendi. Polisler Resul Kayaoğlu, M.Yahya Mertcan, Savaş Akyol ile Şahin Polat Aydın şehit olurken, 1 polis de Aşık Çeken Akyol Aydın yaralandı.

Silopi'de mayınlı saldırı: 4 polis şehit

4- ŞIRNAK'TA BİR ASKER ŞEHİT

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Sikorsky helikoptere PKK’li bir grup, roketatar ve Doçka uçaksavar silahıyla ateş açtı. Saldırıda tezkeresini alıp evine gitmekte olan Doğan Acar şehit oldu, 7 asker de yaralandı. Şehidin ailesi acı haberle yıkıldı.

Şırnak'ta saldırı: Tezkere alan asker şehit

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler