'First Lady'ler uzayda mı yaşıyor?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'ndan gelen açıklamalar, "'First Lady'ler uzayda mı yaşıyor" sorusunu sordurttu.

Yayınlanma: 28.08.2015 - 07:07
Abone Ol google-news

AKP'nin tek başına iktidara gelmesi için çözüm süreci 'buzdolabına' kaldırıldı. Türkiye'nin güneydoğusundan her gün savaş ve ölüm haberleri geliyor.

Böyle bir ortamda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'ndan çözüm sürecinin 'buzdolabına' kaldırıldığından haberi yokmuş gibi bir açıklama geldi. Dr. Sare Davutoğlu, "Halkımızın büyük oranda desteğini arkasına alan çözüm süreci, bölgedeki gençlerimizin önünü açtı. İnşallah bundan sonra da açmaya devam edecek" dedi. Davutoğlu, "Ben bu sürecin özellikle toplumun temel dinamiği olan kadınlarımız ve gençlerimizin desteğiyle daha güçlü olarak devam edeceğine bütün kalbimle inanıyorum. Gerek geçmişte, gerek şu an yaşanan acıların yaşanmaması en büyük dileğim" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da şehit ailelerine seslendiği konuşmasında, "Evladını kaybeden anne ve babalara engin sabırlar diliyorum. Sabır acı, ama meyvesi tatlıdır" ifadelerini kullandı.

İŞTE SARE DAVUTOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI: SÜREÇ GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇTI, AÇMAYA DA DEVAM EDECEK

EMİNE ERDOĞAN: SABIR ACI, MEYVESİ TATLIDIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, kadın geçici köy korucularını Kaçak Saray’da kabul ederek, yemekte bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor günlerden güçlü bir şekilde çıkacağını belirterek, “İnşallah bugünleri de atlatacak, barışın gerçek arzulayıcıları olarak kaldığımız yerden huzur iklimi içinde yeniden çalışmaya devam edeceğiz. Fakat bunun için terörü aleni ya da örtülü biçimde destekleyen tüm mihrakları ortaya çıkarmak ve onları tarihe gömmek durumundayız” dedi.

Teröre karşı vatan savunmasında şehit olan asker, polis ve köy korucularına Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dileyen Emine Erdoğan, “Şehitlik ölümlerin en şereflisidir, ama aynı zamanda biliyoruz ki evlat acısı da acıların en büyüğüdür. Evladını kaybeden anne ve babalara engin sabırlar diliyorum. Sabır acı, ama meyvesi tatlıdır. Şehit anne, babası olmak, şehit eşi olmak tıpkı şehit olmak gibi insanı iki cihanda aziz kılacak kutsal bir payedir” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon