AKP’li başkan: Sel Allah’tan

Hopa’da 9 kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu selin ardından açıklama yapan AKP’li Belediye Başkanı Nedim Cihan, “Allah’tan gelen bir şey” dedi. Selde yıkılmayan duvarlarla övünen Cihan, 5 yaşındaki Taha Su’nun devrilen itfaiye aracından düşerek sele kapılmasıyla ilgili ise “Yapacak bir şey yok” diye konuştu.

Yayınlanma: 29.08.2015 - 08:01
Abone Ol google-news

Artvin’in Hopa ilçesinde 9 kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu selin ardından açıklama yapan AKP’li Belediye Başkanı Nedim Cihan, metrekareye 2.5 saatte 187.2 kilogram yağış düştüğünü belirterek, “Allah’tan gelen bir şey. Şimdi çalışmaya başladık ve aksaklıkları gidermeye çalışıyoruz. Felaket zarar ziyanımız var. Bugüne kadar ölülerimizle uğraştık. Artık vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışacağız” dedi.

‘Yapacak bi’şey yok’

Hopa Belediyesi itfaiye aracının kurtarma çalışması sırasında devrilmesi sonrasında 5 yaşındaki Taha Su’nun suya kapılarak kaybolmasını değerlendiren Cihan, “İtfaiye aracım o kişileri kurtardı. Geri çıkarken devrildi. Yapacak bir şey yok. Bir kasıt yok. O bölgede önlem alınması ile ilgili bana bir başvuru da gelmedi” deNEDİM CİHAN di.

Pahalı su satılıyor

Açıklamalar sırasında telefonla arayan Vali Kemal Cirit ile konuşan Başkan Cihan, Vali’nin bazı esnafların suyu pahalı sattığı yönünde şikâyetler geldiğini ilettiğini belirterek, “Konuyu araştıracağız, sonra da Vali Beye bilgi vereceğim. Hopa’da fırsatçılık yapan varsa buna müsaade etmeyiz” dedi. AKP’li Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Bayraktar’a ait işyerinde 20 liralik iş çizmelerinin 50 liraya satılması tepki çekmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler