Suriyeli kadın: Arkadaşımın evinde tecavüze uğradım

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde yolda yürüdüğü sırada baygınlık geçiren ve kaldırıldığı hastanede, tecavüze uğradığı yönünde ifade veren Suriye uyruklu 19 yaşındaki M.M.’nin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü kişi, polis tarafından yakalandı.

Yayınlanma: 02.09.2015 - 13:28
Abone Ol google-news
İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde yolda yürüdüğü sırada baygınlık geçiren ve kaldırıldığı hastanede, tecavüze uğradığı yönünde ifade veren Suriye uyruklu 19 yaşındaki M.M.’nin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü kişi, polis tarafından yakalandı.
 
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Eskiizmir Caddesi’nde geçen cumartesi günü meydana gelen olayda, Yeşilyurt Semti’nde bir pastanede çalışan M.M., caddede yürüdüğü sırada baygınlık geçirdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevleri, genç kızı ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan M.M., İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 
 
"Arkadaşımın evinde tecavüze uğradım"
 
Genç kız ilk ifadesinde, iş çıkışı önceden tanıdığı bir arkadaşının evine gittiğini burada tecavüze uğradığını, kimseye bir şey söylememesi için de ölümle tehdit edildiğini ileri sürdü. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, M.M.’nin evine gittiği kişinin S.B. olduğunu belirledi ve gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler