Mahkeme salonunda 'silah' arbedesi!

Gezi direnişi sırasında Eskişehir'de öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın davası Kayseri'de görülmeye başlandı. Davanın görüldüğü duruşma salonunda silahlı olduğu belirtilen bir uzman çavuş ortamın gerilmesine neden oldu.

Yayınlanma: 03.02.2014 - 10:48
Abone Ol google-news

Eskişehir'deki Gezi Parkı protestoları sırasında saldırıya uğrayan ve 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın davası Kayseri'de görülmeye başlandı.

Duruşma salonunda avukatların arasında oturan ve silahı olduğu öne sürülen, Afyon Çay'da görev yapan uzman çavuş İ.K olduğu kaydedildi. Bu kişinin kimlik tespiti sırasında sağır ve dilsiz numarası yaptığı belirtildi.

VİDEO: İŞTE DURUŞMA SALONU ÖNÜNDE YAŞANAN 'SİLAH' ARBEDESİ!

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, "Şahsın üzerinden silah çıkmadı" dedi. Bu arada, çevredeki avukatlar, "Kaçıran polisler de aransın. Uçurdular o silahı" diye bağırdılar. Uzman çavuş adliyeden çıkarılırken avukatlar, "Afyon'da evinde arama yapılıyormuş. Adliye'den kaçırdılar" dediler. Bir avukat da "Afyon'dan niye geldin şerefsiz" diye bağırdı.

Bu arada, DHA'nın haberine göre, uzman çavuş İ.K’nın beylik tabancasının Burdur’daki evinde olduğu burada yapılan arama sonucu belirlendi.

İ.K. polise verdiği ifadenini ardından adliyeden uzaklaştırıldı.

Ali İsmail Korkmaz davasında avukatlardan açıklama - VİDEO

Ali İsmail Korkmaz duruşması öncesi olağanüstü güvenlik önlemi - VİDEO

Ali İsmail Korkmaz davası için Kayseri'de OHAL -FOTO GALERİ

Ali İsmail Korkmaz Davası öncesi gerginlik- VİDEO

Ali İsmail Korkmaz duruşması öncesi olağanüstü güvenlik önlemi- VİDEO


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler