Metrobüs yolunda kaza: Yaralılar var

Küçükçekmece'de meydana gelen kazada, metrobüs yoluna girip önce metrobüse, sonra da Ankara istikametine giden araçlara çarpan sürücü ağır yaralandı.

Yayınlanma: 07.11.2015 - 09:13
Abone Ol google-news

<video:408971>

Metrobüs şoförü ile bir kadın yolcu araçta sıkıştı. Dakikalar süren kurtarma çalışmaları ile yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarılabildi. Metrobüsün ön kısmının paramparça olduğu kazada faciadan dönüldü.

Sabah 08.00 sıralarında meydana gelen kazada iddiaya göre bir otomobil, kontrolünü kaybederek metrobüs yoluna girdi. Hızlı olduğu belirtilen araç önce Avcılar istikametine seyreden metrobüse, ardından da savrularak Ankara istikametinde ilerleyen diğer araçlara çarptı. Paramparça olan olan araçta bulunan kadın sürücü yaralandı.



Metrobüsün ön kısmı çarpmanın şiddetiyle büyük hasar aldı. Metrobüs sürücüsü ve bir kadın yolcu araçta sıkıştı. Kazadan sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları kurtarmak için dakikalarca çaba sarfetti. Sıkışan yaralılar kurtarma çalışmaları sonrası sedyelerle ambulanslara taşındı.

5 kişinin yaralandığı kazada metrobüs ile birlikte 5 araç hasar gördü. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler