Tapuyu adına geçirdikten sonra babasını vahşice öldürdü

OSMANİYE'de şifalı ot bulmak için evinden ayrıldıktan sonra cesedi bulunan 74 yaşındaki Remzi Caner'i bebek iken evlatlık edindiği oğlu 34 yaşındaki Deniz Caner'in öldürdüğü ortaya çıktı. Evin tapusunu adına geçirdikten sonra üvey babasını başını taşla ezerek öldüren Caner'in kayıp başvurusunda bulunduğu ve aramalara katıldığı anlaşıldı.

Yayınlanma: 12.12.2015 - 15:12
Abone Ol google-news

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde oturan kalp hastası Remzi Caner, geçen 5 Aralık'ta kahvaltıdan sonra "Şifalı ot bulmaya gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Evli ve 1 çocuk babası Caner, gece olmasına rağmen dönmeyince evli oğlu Deniz Caner jandarmaya kayıp başvurusunda bulunarak yardım istedi. Yaşlı adamın bulunması için çalışma başlatan jandarma, bebek iken evlatlık edindiği oğlu Deniz ve diğer yakınlarıyla birlikte aradığı Remzi Caner'in en son Kırmıtlı Köyü Kuş Cenneti yakınlarında görüldüğü bilgisine ulaştı. Çalışmalarını burada yoğunlaştıran ekipler, 2 gün sonra Ceyhan Nehri'nde yaşlı adamın cesedini buldu. Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme ardından Remzi Caner'in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılan otopsi ardından Caner'in cenazesi Osmaniye'de toprağa verildi

JANDARMA GÜVENLİK KAMERA KAYITLARINI İNCELEDİ

Jandarma ekipleri, cinayet şüphelisinin yakalanması için başlattığı çalışma kapsamında bölgelerdeki 200 güvenlik kamerasının kaydını inceledi. İncelenen görüntülerde, Remzi Caner'in kayıp olarak başvurusunun yapıldığı gün, oğlu Deniz'in otomobiline bindiği görüldü. Deniz Caner'in şüpheli hareketleri üzerine telefon kayıtlarını da takibe alan güvenlik güçleri onu gözaltına aldı. Deniz Caner'in babasına ait olan otomobil ve evi adına devrettirdiği belirlendi. Şifalı ot toplama bahanesiyle babasını götürdüğü Kırmıtlı Kuş Cenneti'nde başına sopayla vurup etkisiz hale getirdiği ardından da taşla ezdiğini itiraf eden Deniz Caner cesedini de Ceyhan Nehri'ne attığını itiraf etti. Deniz Caner, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler