Lise önünde dehşete düşüren saldırı

17 yaşındaki Mustafa A., eski sevgilisi olduğu öne sürülen 16 yaşındaki K.N.Ç ile yanındaki F.Ö.'yü vurduktan sonra intihara kalkıştı.

Yayınlanma: 10.03.2016 - 19:03
Abone Ol google-news

Gaziantep 'te 17 yaşındaki Mustafa A., barışma isteğini kabul etmeyen sevgilisi 16 yaşındaki K.N.Ç. ile yanındaki arkadaşı F.Ö.'ye ateş ettikten sonra, aynı tabancayla intihara kalkıştı.

Olay, öğleden sonra Ocaklar Mahallesi'nde bulunan Yavuz Sultan Selim Lisesi önünde meydana geldi. Mustafa A., eski sevgilisi olduğu ileri sürülen lise öğrencisi K.N.Ç. ile barışmak için okula geldi. Okul önünde K.N.Ç.'nin barışma teklifini kabul etmemesine sinirlenen Mustafa A., yanında getirdiği tabancasıyla K.N.Ç. ve engel olmak isteyen arkadaşı F.Ö.'ye ateş etti. Liseli genç kızları yaralayan Mustafa A., daha sonra tabancayı başına dayayarak tetiği çekti.


Silah sesleri üzerine okul öğrencilerinin panik içinde kaçıştığı olayda ağır yaralanan liseli kızlar K.N.Ç. ve F.Ö. ile Mustafa A. çağrılan ambulanslarla hastanelere götürüldü. 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürülen K.N.Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken arkadaşı F.Ö.'nün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İki kız öğrenciyi vurduktan sonra intihara kalkışan Mustafa A.'nın ise Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler