Nusaybin'den acı haber

Nusaybin'de sokağa çıkma yasağı ile beraber başlayan çatışmalar şiddetlendi. Güvenlik güçleri ile PKK'liler arasında çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi şehit oldu.

Yayınlanma: 15.03.2016 - 14:31
Abone Ol google-news

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Nusaybin'de operasyon sürüyor. İlçenin Dicle ile Fırat mahallelerinde yoğunlaştırılan operasyonda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı.

BAŞINDAN VURULDU

Çatışmada, bir özel harekat polisi başından vurularak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı polis, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ÇATIŞMALAR YOĞUNLAŞTI

Mardin Valiliği tarafından Nusaybin ilçesinde uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından başlayan çatışmalar yoğunlaştı. Asker ve polisin ortak düzenlediği operasyonda İpekyolu üzerinde bulunan tanklar, Fırat Mahallesi ve Dicle Mahallesi'nde bulunan barikatlara top atışları yapıyor. Bölgede şiddetli patlama ve ağır silah sesleri duyulurken, İpekyolu üzerinde bir iş yerinin de yandığı görüldü.

İLÇEDE 300 PKK'Lİ OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

İlçenin Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle, Yenişehir ve Zeynelabidin Mahallelerinin cadde ve sokaklarında kazılan 200'ü aşkın çukur ve barikatlara 10 tonun üzerinde patlayıcının yerleştirildiği belirtilirken, yaklaşık 300 silahlı PKK'li bulunduğu ileri sürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler