Davutoğlu'ndan Konya'da tek cümlelik konuşma... AKP'de büyük isyan

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Saray Darbesi ile görevinden uzaklaştırılması ve AKP'nin kongreye gitmesi AKP'lileri isyan etti. Konya Havaalanında büyük bir kalabalık Davutoğlu'nu sloganlarla karşıladı.

Yayınlanma: 06.05.2016 - 12:08
Abone Ol google-news

<video:528659>

Konya'da Cuma namazını kılacak olan Ahmet Davutoğlu'nu Havaalanında karşılayan AKP'liler, "AK Gençlik burada hocasının yanında" şeklinde sloganlar attı.

Davutoğlu'nu Esenboğa Havalimanı'ndan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve diğer yetkililer uğurladı.



Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan da Konya'ya gitti. Konya'ya gelen Başbakan Davutoğlu havaalanında yurttaşlar karşıladı. Davutoğlu'nu karşılayan yurttaşlar Saray darbesine tepki gösterdi. Başbakan Davutoğlu'nun, Konya'da vatandaşlarla buluşması ve burada açıklama yapması bekleniyordu.

TEK CÜMLELİK KONUŞMA

Davutoğlu kendisini karşılamak için gelen Konyalılara seslendi. Davutoğlu burada Konyalılara çok kısa bir konuşma yaptı.
 
Başbakan, konuşmasında “Sağ olun var olun cumanız mübarek olsun, Allah ülkemize zeval vermesin dedi” ifadelerini kullandı.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmasının ardından cuma namazı için kapu Camii'ne gitti.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler