Metro Turizm muavini yolcunun üstüne mastürbasyon yaptı, serbest bırakıldı

Metro Turizm'in Muğla'dan İstanbul'da giden otobüsünde bu sabah büyük bir rezalet yaşandı. Metro Turizm, sosyal medyaya yansıyan olayı doğruladı.

Yayınlanma: 25.05.2016 - 16:05
Abone Ol google-news

Muğla'dan İstanbul'a giden üniversite öğrencisi genç kız, yolcu otobüsünün muavinin yanında mastürbasyon yaptığını öne sürdü.

Genç kızın yüzündeki, kıyafetindeki ve koltuğun üstündeki sperm olduğu iddia edilen sıvıdan örnekler alınırken, şikayet üzerine gözaltına alınan muavin 27 yaşındaki G.G.'den de örnek alındı. Sıvılar karşılaştırılmak üzere Adli Tıp'a gönderilirken, su döküldüğünü iddia eden muavin, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Üniversite öğrencisi C.D., İstanbul'a gitmek için dün akşam Muğla'dan bir firmaya ait ait yolcu otobüsüne bindi. İddiaya göre, otobüs feribotla Yalova Topçular'dan Gebze Eskihisar'a geçerken, bu sabah saat 05.40 sıralarında uyuyan C.D., üzerine gelen sıvı ile irkilirken, koridorda bulunan muavini mastürbasyon yaparken gördü. Genç kız çığlık atarken, otobüste bulunan bir avukat, genç kıza yardımcı oldu.

Olay jandarmaya bildirilirken, C.D. delil olarak alınması için yüzündeki, kıyafetindeki ve yanındaki boş koltuğa gelen sperm olduğunu iddia ettiği sıvıları, avukatın da uyarıları üzerine delil olması açısından silmedi.

Feribotun Eskihisar İskelesi'ne yaklaştığı sırada ihbarı üzerine jandarma ekipleri de hazır bulundu. İskelenin yanında durdurulan otobüsteki muavin G.G. gözaltına alınırken, jandarma olay yeri inceleme ekipleri, C.D.'nin yüzündeki, kıyafetindeki ve otobüsün koltuğundaki sıvılardan örnekler aldı.

Üniversiteli C.D., muavinin kendisinin yanında mastürbasyon yaptığını iddia ederek, şikayetçi oldu.
Gözaltına alınan muavin G.G. ise su döküldüğünü iddia etti. Soruşturma kapsamında karşılaştırma yapılması için muavin G.G.'den sıvı örneği alındı. Jandarmadaki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edilen G.G., savcı tarafından da ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Üniversiteli C.D.'nin erkek arkadaşının konuyu sosyal medyada paylaşmasıyla olay bir anda Türkiye gündemine otururken, yetkililer, genç kızın üstünden ve otobüsün koltuğundan alınan örnekler ile muavinden alınan örneğin karşılaştırılmasının ardından gelecek sonuca göre savcılığın tekrar harekete geçeceğini bildirdi.

METRO TURİZM OLAYI DOĞRULADI

Yaşanan olayla ilgili olarak Metro Turizm'den bir açıklama geldi. Odatv'ye konuşan Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ciğdem Öztürk, olayı doğrulayarak, "Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz" açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler