Sanayi sitesinde korkutan yangın: 10 işyeri yandı

Antalya'da Sanayi Sitesi'nde izolasyon malzemeleri satan işyerinde çıkan yangında 6 işyeri tamamen yanarken, 4 işyeri kısmen zarar gördü.

Yayınlanma: 03.07.2016 - 22:19
Abone Ol google-news

Merkez Muratpaşa İlçesi'nde, 'Eski Sanayi' olarak bilinen Sanayi Sitesi'nde bulunan izolasyon malzemeleri satan işyerinde, saat 17.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını görenler itfaiyeye haber verdi. Bu arada çevredekiler kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Yangın yerine gelen işyeri sahipleri de çaresizce itfaiyenin gelişini bekledi. İşyerlerinin tümünde izolasyon malzemeleri olmasından dolayı yangın kısa sürede büyüdü. Sanayi Sitesi'ne sevk edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çok sayıda itfaiye aracı, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonunda yangını kontrol altına aldı. Yangında 6 işyeri tamamen yanarken, 4 işyeri de kısmen zarar gördü. İşyerinde bağlı köpek de yangında telef oldu.

İşyeri sahibi Cengiz Uyar, ekmek teknesinin yanışını çaresizce izlerken, oğlu 12 yaşındaki Mert Deniz Uyar köpeğinin öldüğünü öğrenince ağladı. Mert Deniz'i, annesi İren Uyar ile komşuları teselli etmeye çalıştı.

İşyeri tamamen yanan izolasyon firması sahibi Servet Koyuncu, 500 metre uzaklıktaki itfaiye merkezinden yangına geç müdahale edildiğini ileri sürdü. Koyuncu, belediyenin itfaiye ekiplerini güçlendirmesi gerektiğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler