28 polis tutuklandı

Darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında Aydın'da gözaltına 57 polisten 28'i tutuklandı. Diğer 29 polis ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yayınlanma: 31.07.2016 - 12:25
Abone Ol google-news
Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen darbe girişimi soruşturması kapsamında daha önce açığa alınan aralarında komiser ve komiser yardımcılarının da bulunduğu 57 polis gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen polislerden 28'i tutuklandı. Diğer 29 polis ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
25 polis gözaltında
 
Darbe girişimi ardından Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nde görevden uzaklaştırılan 201 polisten 25 kişi hakkında daha gözaltı kararı çıktı.
 
Bu sabah erken saatlerinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri, 25 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda aralarında 2 ve 3'üncü sınıf 7 emniyet müdürü, 2 emniyet amiri, 15 komiser ve komiser yardımcısı olmak üzere toplam 24 emniyet mensubu gözaltına alındı. Adresinde bulunamayan 1 şüphelinin ise arandığı belirtildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan 24 şüpheli, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler