Gaziantep’te 9 aylık bebeğe tecavüz edildi

Geçtiğimiz gün Gaziantep'te bir grubun, turistleri 'Ahlaksız adamlar, defolun' diye kovması kameralara yansımış ve büyük tepki toplamıştı. Dün Gaziantep'de 9 aylık bir bebeğe tecavüz edildi. Tecavüze ilişkin olarak Gaziantep Valiliği, İslahiye ilçesinde çobanlık yapan S.D.'nin tutuklandığını açıkladı.

Yayınlanma: 19.08.2016 - 18:08
Abone Ol google-news

<video:586987>

Geçtiğimiz gün Gaziantep'te tarihi ve turistik yerleri gezen Güney Koreli 5 turiste, cami avlusunda bir grup 'Misyonerlik yapıyorsunuz, Ahlaksız adamlar, defolun gidin' diyerek saldırmıştı. Yaşanan bu olaydan sonra bir Gazantep'ten bir utanç verici bir haber daha geldi.

Bebeğe tecavüze değil, haberi yapana ölüm tehdidi

Daha önce İslahiye ve Nizip'te onlarca Suriyeli çocuğun tecavüze uğraması olaylarının ardından yeni bir skandal yaşandı. Çocukları koruyamayan devlet, Suriyeli 9 aylık bebeğin tecavüze uğramasına da engel olamadı.

Birgün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre Antep’in İslahiye ilçesinde 9 aylık Suriyeli kız bebeği tecavüze uğradı.

İç savaştan kaçarak Antep’in İslahiye ilçesine yerleşen ve burada günü birlik tarım işçisi olarak çalışan ailenin 9 aylık kız bebeğine tecavüz edildi. Çalıştıkları tarlada bebeğini korumak için bir çadır kuran Suriyeli anne, bebeğini kontrol etmek için çadıra gittiğinde dehşet manzara ile karşılaştı. 9 aylık kız bebeğinin tecavüze uğradığını anlayan anne İslahiye Devlet Hastanesi’nde gitti. Acil serviste müdahale edilen bebeğe doktorlar tarafından tecavüz edildiği tanısı konuldu.

Polis ve jandarma 9 aylık bebeğe tecavüz eden zanlının bulunması için çok yönlü soruşturma başlattı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI: TUTUKLANDI

Gaziantep Valiliği, İslahiye ilçesinde bir çobanın aynı çiftlikte çalışan Suriyeli aile tarafından emanet edilen kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün İslahiye ilçesi Çerçili mahallesinde Suriye vatandaşı bir ailenin kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddiasıyla İlçe Jandarma Komutanlığına başvuru yaptığı aktarıldı.

Başvuru üzerine titiz çalışmalar yürütüldüğü belirtilen açıklamada, "Çiftlikte çoban olarak çalışan şüpheli S.D. adlı şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmış, düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Mağdur aile ve çocuğumuz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzce koruma altına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler