Berat Albayrak "Erdoğan Savaş Suçlusu Olarak Yargılansın" kampanyasını imzaladı iddiası

WikiLeaks, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak'a ait olduğu iddia edilen e-postaları yayınladı. Berat Albayrak'ın, Change.org'da "Recep Tayyip Erdoğan Savaş Suçlusu Olarak Yargılansın" kampanyasına imza attığı için "teşekkür" edilen bir e-posta dikkat çekiyor. Berat Albayrak, daha önce RedHack tarafından yayımlanan bu e-postalarla ilgili iddialara yanıt vermemişti.

Yayınlanma: 06.12.2016 - 12:25
Abone Ol google-news

WikiLeaks, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın kişisel hesabından gönderildiği iddia edilen 57 bin 900 e-postasını yayınladı. Yazışmalar Nisan 2000 - 23 Eylül 2016 tarihlerini kapsıyor.

BERAT ALBAYRAK E-POSTASINDAN ÇIKTIĞI İDDİA EDİLEN BU SORULARA YANIT VERMEMİŞTİ

Yayınlanan maillere göre Berat Albayrak'ın Change.org'da "Recep Tayyip Erdoğan Savaş Suçlusu Olarak Yargılansın" kampanyasına imza attığı iddia edildi. Mehmet Ekinci tarafından Ocak ayında başlatılan kampanyada Erdoğan için "Uluslararası Ceza Mahkemesin'de yargılanmasını talep ediyoruz" ifadesi yer alıyor.

İddialar arasında Change.org'dan, kampanyaya katıldığı için Berat Albayrak'a bir "teşekkür" e-postası atıldığı görüntüsü yer alıyor.

Darbe girişiminden 9 saat önce... Berat Albayrak'a 'Erdoğan'a çok korumalı 5 milyon liralık zırhlı araç alalım' e-postası


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler