Metrobüs köprüsünde utandıran görüntü

Metrobüs üst geçidinde engelli ve yaşlı vatandaşların kullanması için yapılan asansörlerde yaşanan görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Elinde bastonu ve ayağı sakat yaşlı adamın önceliği olmasına rağmen asansöre alınmaması büyük tepki çekti.

Yayınlanma: 06.04.2017 - 11:58
Abone Ol google-news

Asansörlerde önceliği olması gereken engelli ve yaşlı vatandaşlar asansöre binmek için dakikalarca sıra bekledi. Ancak uzun süre beklemesine rağmen asansör önünde bekleyen ve asansör için adete yarışan vatandaşlar yüzünden asansöre binemeyen yaşlı adam asansöre alınmadı.

Zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı asansörde bazı vatandaşlar önceliğin yaşlı ve engelli vatandaşlarda olduğunu bilse de umursamayınca diğer vatandaşlarla tartıştı. Yaşanan bu anlar saniye saniye kameralar tarafından da kaydedildi.

Görüntülerde engelli vatandaşlar sıra bekliyor, itekleniyor ve asansörden indiriliyor. Yaşanan duruma isyan eden bir vatandaş, “Bu asansörler engelli için ama bu bayanlar sürekli inip çıkıyor bakın bastonlu yaşlı insanlar duruyor burada biz de hastaneden çıktık ama binemedik asansöre iki gündür gelip gidiyoruz ama aynı rezilliği yaşıyoruz burada” dedi.

Asansöre binmekte zorluk yaşayan bir engelli vatandaş ise, “Burada asansöre genç insanlar biniyor ama bizim gibi bedensel engelli insanlara yer vermiyorlar ezip geçiyorlar” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler