Murat Ülker hesabını kapattı

Sosyal medyayı en etkin kullanan iş adamlarından biri olan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Twitter hesabını kapattı.

Yayınlanma: 20.04.2017 - 13:27
Abone Ol google-news

 


Murat Ülker gezdiği yerler, bulunduğu mekanlar ve kişisel düşüncelerini sık sık Twitter üzerinden paylaşıyordu. Ülker'in 124 binden fazla takipçisi bulunuyordu.
Ülker son olarak Twitter hesabından paylaştığı mesajda “1974’ten bu yana Aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET’i severim” diye yazmıştı. Ülker, kendisine “Yazık, durum bu kadar kötü demek” yazan bir kullanıcıya da “Yok be yau” diyerek cevap vermişti.

OYUNU TWITTER'DAN AÇIKLAMIŞTI
İşadamı mesajında, "1974'ten bu yana aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET'i severim" ifadelerini kullandı. Ülker, kendisine "Yazık, durum bu kadar kötü demek" yazan bir kullanıcıya da "Yok be yahu" demişti.

REKLAM FİLMİ SERT ŞEKİLDE ELEŞTİRİLDİ
"1 Nisan yaklaşıyor, tuhaf şeyler oluyor" mesajı ile başlayan Ülker'in reklam filmi, 'darbeyi çağrıştırdığı' iddialarına gelen tepkiler üzerine yayından kaldırılmıştı. Ülker'in 1 Nisan için hazırladığı reklam filmi vatandaşlardan yoğun eleştiri almış ve günlerce konuşulmuştu. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ise kendilerine 'kumpas' kurulduğunu belirterek reklamı yayından kaldırtmış ve reklamı hazırlayan şirket ile yollarını ayırmıştı.

TEPKİLER SONRASI AÇIKLAMA GELMİŞTİ
"1 Nisan şakalarını konu alan seri reklam filmlerimizin birisi ile ilgili şirketimize ve markamıza yönelik akıl almaz, mesnetsiz bir karalama kampanyası başlatıldı.
20 Mart’tan bu yana televizyonda ve sosyal medyada yayında olan bu reklam filmi 1 Nisan’ın şaka ruhunun ve hep olageldiği üzere aile bireyleri ve bilhassa kardeşler arasındaki şakalaşmaların üzerine kurgulandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon