Erdoğan'dan diktatör itirafı: Varsın desinler

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Varsın 'diktatör' desinler, biz zalimlere karşı sesimizi yükselteceğiz. Bölgemizin her köşesinde oluk oluk Müslüman kanı akarken hakkı söylemezsek sorumluyuz." dedi.

Yayınlanma: 22.04.2017 - 22:43
Abone Ol google-news

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde konuştu.Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Büyüklerin yol açtığı savaşların faturası çocuklara ödetilmemeli.Suriye'de katledilen 1 milyona yakın masumun sesine kulak vermeyen Müslüman, Peygamberimizin tavsiyelerinden hangisine uyduğunu kabul edebilir?

Varsın 'diktatör' desinler, biz zalimlere karşı sesimizi yükselteceğiz. Bölgemizin her köşesinde oluk oluk Müslüman kanı akarken hakkı söylemezsek sorumluyuz.

Müslümanlar arasında zehirli nifak sarmaşıkları kol geziyorsa bunun sorumlusu biziz. Arakan, Türkistan, Keşmir ve Afrika'nın birçok yerinde yaşanan görüntüler utanç kaynağıdır. Suriye ve Irak'ta yaşanan müslümanın müslümana zulmüdür. İslam dünyasının yaşananlara sessizliği üzüntü verici. Filistin meselesinin sürmesinin en önemli sebebi Müslümanların kendi aralarındaki çekişmeler değil midir?

Eksiğimiz olabilir ama niyetimiz, yaptıklarımız ve yapmaya çalıştıklarımız ortadadır. Peygamber Efendimiz döneminde müslümanlar bir avuçtu ama bulundukları yerler güven toplumuydu. Müslümanların devlet yönetiminden ekonomiye kadar geniş müktesabatları vardır."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler