Oyuncu Selim Erdoğan tutuklandı

840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneği ile yakalanan oyuncu Selim Erdoğan sorgusunun ardından tutuklandı.

Yayınlanma: 26.04.2017 - 07:53
Abone Ol google-news

<video:728544>

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneğiyle yakalanan dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bozburun Mahallesi'nde bir villada uyuşturucu madde imalatı yapıldığı ihbarı üzerine dün akşam harekete geçti. Villaya baskın yapan jandarma ekipleri, yapılan aramada uyuşturucu yapmak için düzenek, cam kavanozlar içinde paketlenmiş halde 840 gram esrar ele geçirdi.

Operasyonda villada bulunan dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan gözaltına alındı. Villayı bir süre önce kiraladığı öğrenilen Selim Erdoğan, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Selim Erdoğan'ın rahat hareketleri ve çevresindeki insanlara tebessüm etmesi dikkati çekti.

Sorgusunun ardından tutuklandı 

Selim Erdoğan, kiraladığı villada 840 gram esrar maddesi ve uyuşturucu madde düzeneği ile jandarma tarafından gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği mahkelece tutuklandı. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler