İstanbul basketbola doyacak

İstanbul, THY Euroleague'de final -four heyecanın yanı sıra NBA sergisine de evsahipliği yapacak.

Yayınlanma: 09.05.2017 - 17:22
Abone Ol google-news

İstanbul, THY Euroleague'de final -four heyecanın yanı sıra NBA sergisine de evsahipliği yapacak.
Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant, Shaquille O'Neal, LeBron James, Stephen Curry, Russell Westbrook, Kevin Durant gibi süper starların formaları, objeleri ve hikayeleri NBA Fan Zone Sergisi'nde İstanbullularla buluşuyor. 

NBA ile birlikte bir Türk şirketi Efor Events tarafından projelendirilen NBA Fan Zone Sergisi sporseverlerle ilk kez Social İstanbul'da (Demirören İstiklal) buluşuyor. Mayıs ayı başında ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan NBA Fan Zone Sergisi; Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant, Shaquille O'Neal gibi efsanelerin yanı sıra LeBron James, Stephen Curry, Russell Westbrook, Kevin Durant ve Pau Gasol gibi süper starların özel eşyalarına ev sahipliği yapıyor. Ziyaretçiler aynı zamanda Legends Zone, NBA VR, NBA Measure Up, NBA Throphy Wall, Jersey Wall, NBA's Greatest Moments, NBA Global Wall, NBA TV Studio, NBA Play Zone ve NBA 2K17 gibi bölümlerde, unutulmaz basketbol deneyimi yaşıyor. NBA Fan Zone Sergisi, tüm spor tutkunlarını Social İstanbul'a (Demirören İstiklal) bekliyor. 

Sporseverleri Haziran sonuna kadar ağırlayacak olan NBA Fan Zone Sergisi, her gün 11.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. Spor tutkunları, NBA Fan Zone Sergisi'nin biletlerine Biletix gişeleri ve www.biletix.com üzerinden ulaşabilirken 20 TL'lik sergi biletlerini öğrenci ziyaretçiler 15 TL'ye satın alabiliyor.

Fan Zone Sergisi'nin her bölümünde farklı bir deneyim yaşanacak. NBA tarihine damga vurmuş isimlerin yanı sıra oyunun seyrini değiştiren isimlerle ilgili özel eşyaların yer aldığı Fan Zone Sergisi'nde ziyaretçileri her bölümde farklı bir deneyim bekliyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler