Tunceli şehidi memleketine uğurlandı

Tunceli’de güvenlik güçleriyle PKK'liler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz (24) düzenlenen törenin ardından Ankara’ya uğurlandı. Baba Yusuf Yılmaz, oğlunun naaşı gelirken gözünün yaşını silerek selam durdu.

Yayınlanma: 12.08.2017 - 12:18
Abone Ol google-news

Tunceli’nin Esenyurt Mahallesi kırsalında dün gece PKK’lilerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı. Şehit Yılmaz’ın naaşı, Fırat Üniversitesi Hastanesinden alınarak tören için Elazığ Havalimanına getirildi. Törene Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, kamu kurum müdürleri, emniyet ve askeri personel, şehidin babası Yusuf, Annesi Hanım, kardeşi Bekir ve eşi Kübra Yılmaz katıldı.

Şehidin naaşının katafalka alınmasının ardından öz geçmişi okundu. Bu sırada baba Yusuf Yılmaz, oğlunun naaşı karşısında selam durdu. İlk görevine Balıkesir’de başladığı belirtilen şehidin yaklaşık bir ay önce Tunceli’ye tayin olarak göreve başladığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler