Defne Joy Foster ölümünün 8. yılında anıldı

2011 yılında vefat eden sinema oyuncusu ve sunucu Defne Joy Foster Zincirlikuyu kabristanındaki mezarı başında anıldı.

Yayınlanma: 03.02.2019 - 12:21
Abone Ol google-news

Annesi Hatice Foster ve yakınlarının katıldığı anma töreninde aile avuatı Ayşegül Mermer de yer aldı. Defne Joy Foster’ın vefat etmeden önce evlendiği eski eşi Yasin Solmaz anma törenine katılmadı. Kızının mezarı başında yakınlarından oluşan küçük bir kalabalık ile kızını annan anne Hatice Foster, yaptığı konuşmada torununu görememekten yakındı. Anne Foster, ‘Torunumu göremiyorum, başka şehirde yaşıyorlar, gelen de yok giden de yok’ diye dert yandı.


“BUNU KIZIMA YAPANLAR 5 KATINI ÇEKSİN”

Sözcü'de yer alan haber şöyle: Anne Foster şöyle konuştu ‘Onu çok özledim, ona topraklar doydu ben doymadım, onsuz hayat çok kötü, ne yapayım Allahın kaderi, bunu kızıma yapanlar 5 katını çeksin, Torunumu da göremiyorum, fotoğrafları ile mutlu oluyorum, 8 ayda bir senede bir belki, Bodrum’da yaşıyorlar, onlara mal mülk para kalacağını sanıyorlar ama bir şey alamayacaklar’ dedi.


Foster kızını vefatının gecesinde bırakıp giden ve bu yüzden de 3 ay ceza alan Kerem Altan’a veryansın etti. Hatice Foster, “Sen kızı bırak can çekişirken sokaklarda doktor ara, iki elim iki yakalarında onların, bana bir başın sağolsun demediler, 35 yaşındaki evladımı aldılar, torunum anasız büyüdü yazık değil mi ona” dedi.


“CEZA BİZİ TATMİN ETMEDİ”

Mezarlıktaki anma töreninde Defna Joy Foster’ın vefatının ardından gelinen süreçleri özetleyen avukat Ayşegül Mermer ise şu açıklamayı yaptı.

Mermer, “Dava sonuçlandı, Kerem Altan yardım ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmemekten cezalandırıldı, çok ciddi hukuk mücadelesi verdik, bizim iddialarımız kabul görüp 3 ay ceza aldı, tabiki bu ceza vicdanları rahatlatmadı” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler