İstanbul Boğazı'nda eşcinsel evliliği

İstanbul’da eşcinsel Ekin Keser ve Emrullah Yavuz evlendi. Genç çift, Türkiye’de eşcinsel nikahın yasak olması nedeniyle 2 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Boğazı’nda bir teknede düğün yaptılar.

Yayınlanma: 24.09.2014 - 19:00
Abone Ol google-news

Keser ve Yavuz çifti tekneye kol kola geldi. Tören sırasında çiftlerden birinin beline kırmızı kuşak bağlaması dikkat çekti. Düğün sırasında, çiftlerden Ekin’e “Bu evlilik senin için neden önemli” diye soruldu. Ekin'in cevabı, “Hayatımı sonsuza kadar birleştireceğim adamı buldum” şeklinde oldu. Aynı soruya çiftlerden Emrullah ise, “Bugün burada toplanan, siz değerli dostlarımızın hastalıkta ve sağlıkta hiç tereddüt etmeden, ilelebet beraberliğimize karar kıldığımız bu özel günümüze şahitlik etmenizdir evlilik” dedi. Boğaz turu sırasında genç çift, mutluluğunu Titanic filminin ünlü sahnesini tekrarlayarak paylaştı.

Düğün sırasında yapılan konuşmaların ardından genç çift tebrik edildi ve düğüne katılanlar “öp öp” diyerek alkış tuttular. Genç çift öpüşüp sarıldıktan sonra düğüne gelenlerin tebrikleri kabul ettiler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler