Ünlü oyuncu anne oldu

Ünlü oyuncu Seda Bakan ile müzisyen eşi Ali Erel'in bebeği dünyaya geldi. Bu sabah doğan bebeğe Leyla ismi verilirken, çift herhangi bir paylaşım yapmadı.
Yayınlanma tarihi: 16 Ağustos 2019 Cuma, 16:11

[Haber görseli]

4 Ekim 2014 yılında evlenen Seda Bakan - Ali Erel çifti en büyük mutluluğu tattı. Bugün sabah 08.32'de İstanbul'da özel bir hastanede dünyaya gelen bebeğe Leyla ismi verildi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Dr. Öğr.Ü. Esra Özbaşlı Leyla bebek ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

[Haber görseli]

Seda Bakan kimdir?

10 Ekim 1985 yılında Kocaeli, Gebze'de doğan Seda Bakan'ın anne tarafı Selanik'li, baba tarafı Saraybosna'lı'dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Türker İnanoğlu sinema televizyon alanında eğitim vermek ve sektörde hazır yetişmiş personel açığını kapatmak için Kavacık'ta kurduğu TÜRVAK Sinema – TV Eğitim Merkezinde eğitim aldı.

Seda Bakan, çeşitli dizilerde rol aldı. Özellikle de “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisindeki Eda rolüyle tanındı.

Filmografisi

Öldür Beni Sevgilim -(2018)
Arif V 216 -(2018) (Pembe Şeker/Alev)
Bana Sevmeyi Anlat (2016-2017) (Leylâ)
Kara Bela (2015) (Burcu)
Kardeş Payı (2014-2015) (Feyyza)
Zaman Makinesi 1973 (2014) (Yasemin/Deniz)
Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013)
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011) (Eda Akkaya)
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2013) (Eda Akkaya)
Şen Yuva (2010) (Oya)
Umut (2009) (Meryem)
Geniş Aile (2009) (Esma)
Makber (2009) (Güneş)
Adanalı (2008-2009) (Başak)
Pars: Narkoterör (2008) (Zülfiye - Zülüf)

Ali Erel kimdir?

Ali Erel, 1984 Ankara doğumlu müzisyendir. 2011 yılında ‘Değiştik’ albümü ile dikkat çekmiştir. 2017’de ‘Ben Bir Hayaletim Artık’ şarkısını çıkarmıştır. Bu şarkı ‘Bana Sevmeyi Anlat’ dizisinin finaline damga vurmuştur. 2015 yılında Seda Bakan ile evlenmiştir.

A+ A-

Cumhuriyet Arşivi Gazete Kupürlerinde:

Türker İnanoğlu