Demet Akalın çileden çıktı

Sosyal medya hesabı üzerinden kafasının takıldığı konular hakkında çok sert yorumlar yapmasıyla ve hatta işi ileriye götürerek bela okumasıyla dikkat çeken Demet Akalın yine tepkisini bela okuyarak gösterdi.

Yayınlanma: 13.09.2017 - 10:27
Abone Ol google-news


Uzun uğraşlar ve büyük paralar karşılığında taşındığı yeni evinin yakınlarında geçen akşam geç saatlerde havai fişek patlatılınca Demet Akalın adeta deliye döndü.

Kızı Hira ve eşi Okan Kurt’la birlikte Acarkent’te oturan Demet Akalın geç saatte atılmaya başlanan havai fişeklerin yarattığı gürültü sonrası duyduğu memnuniyetsizliği şu sözlerle ifade etti:

''Koskoca Acarkent’te bu saatte havai fişek… Harbiden yazıklar olsun çoluk çocuk ayağa fırladı ya! Allah belanızı versin! Boğaz değil, deniz değil geceyarısı… Ben yarın üşenmeyeceğim şikayet edeceğim ama…''

''ASLINDA SANA KÜFÜR EDERDİM AMA...''
Demet Akalın geçen hafta da Bodrum'da vereceği son konseri Instagram hesabında duyurup paylaşımının altına 'Bugün sezonu kapatıyorum' notunu düştü.

Bir takipçisi Demet Akalın'ın bu paylaşımına "Eee gırtlağa kadar borç. Koca batık tabii. Çalış çalış" sözleriyle karşılık verdi.

Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi: "Aslında sana küfür ederdim. Zaten sen de onu bekliyorsun, farkındayım. Seyret bakalım, bizi dolandırmak isteyen kaç yıl yiyecek? Boş yere sevindin. Allah senin gibilerden korusun hepimizi ayy... Allah senin binbir belanı versin tez zamanda"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler