Metal grubuna toplu tecavüz suçlaması

Dünyaca ünlü metal grubu Decapitated’in üyeleri, insan kaçırmayla ve toplu tecavüzle suçlanıyor.

Yayınlanma: 13.09.2017 - 17:21
Abone Ol google-news


Polonyalı metal grubu Decapitated’in dört üyesi birden, Los Angeles’ta insan kaçırma suçlamasıyla gözaltına alındı. Grup elemanları Michael Lysejko, Waclaw Kieltyka, Rafal Piotrowski ve Hubert Wiecek’in kendisini zorla alıkoyduğunu söyleyen kadın şikâyetçi, daha sonra da metal grubunun tur otobüsünde toplu tecavüze uğradığını söyledi.

İsmi açıklanmayan kadın, 31 Ağustos’ta ABD’nin Washington Eyaleti’nde yer alan Spokane’deki konserin ardından, arkadaşıyla birlikte grubun otobüsüne içki içmeye davet edildiğini söyledi. Bütün grup elemanlarının burada kendisine tecavüz ettiğini, arkadaşının da şiddete uğradığını ifade etti.

Polis de otobüsten kaçarak, kendilerine şikâyette bulunan kadında şiddete uğradığını gösteren yaralar görüldüğünü belirtti. Kadının şikayeti üzerine olay yerine giden polis, otobüsün alandan ayrılmış olduğunu gördüklerini de söyledi.

Decapitated’in avukatı Steve Graham, suçlamaları reddetse de, grup elemanları çelişkili beyanlar verdi. Lysejko ve Kieltyka, Piotrowski ve Wiecek’in kadınla cinsel temas kurduğunu belirtti. DNA örneği vermeyi reddeden Piotrowski ve Wiecek ise kadının otobüste olduğunu, ancak tam olarak ne olduğundan emin olmadıklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler