Cinsel tacizle suçlanan komedyen Louis C.K suçlamaları kabul etti

Cinsel tacizle suçlanan komedyen Louis C.K., televizyon ve sinema projeleriyle ilgili iptal açıklamalarının ardından suçlamaları kabul etti ve özür diledi.

Yayınlanma: 11.11.2017 - 20:04
Abone Ol google-news



New York Times’da 9 Kasım’da yayınlanan haberde, komedyenler Dana Min Goodman, Julia Wolov, Rebecca Corry ve Abby Schachner ve ismini vermek istemeyen bir kadın, Louis C.K.’i ifşa etmiş, komedyenin önlerinde soyunarak mastürbasyon yaptığını anlatmıştı.

Louis C.K.’in sözcüsü Lewis Kay, suçlamalara yanıt verilmeyeceğini duyurmuştu.

Film prömiyeri iptal, şovdan çıkarıldı

Bianet'te yer alan habere göre Louis C.K.’in 17 Kasım’da gösterime girecek “I Love You Daddy” filminin dağıtımcısı, 10 Kasım’da bir açıklama yaparak, filmin prömiyerini iptal ettiklerini duyurdu. Louis C.K., filmde bir yazarın 18 yaşından küçük kızıyla ilişki yaşayan 68 yaşında bir film yapımcısını canlandırıyor.

HBO kanalı 18 Kasım’da televizyonda gösterilmeye başlanacak “Night of Too Many Stars” programından Louis C.K.’i çıkardıklarını duyurdu.

Netflix de Louis C.K.’le iki bölümlük bir stand-up için anlaşmıştı ve ilki “Louis C.K. 2017” adıyla yayınlanmıştı. Taciz ifşasının ardından,  Netflix “kadın meslektaşlarına karşı profesyonel olmayan ve uygunsuz davranışları” nedeniyle ikinci bölümün iptal olduğunu açıkladı.

Özür diledi

Şirketlerden yapılan açıklamaların ardından, Louis C.K. bugün yazılı bir açıklama yaparak “Bu hikayeler doğru” dedi.

“O zamanlar, yaptığımın doğru olduğunu düşünüyordum, çünkü cinsel organımı hiçbir kadına sormadan göstermedim. Fakat hayatta çok geç öğrendiğim bir şey var; o da eğer başka birinin üzerinde güç sahibiyseniz, ondan cinsel organınıza bakmasını istemeniz aslında bir 'soru' değildir. Gücümü sorumsuzca kullandım. Hareketlerimden dolayı pişmanım. Ve onlardan ders çıkarmaya çalıştım. Ve onlardan kaçmaya çalıştım. Şu anda davranışlarımın sonuçlarının farkındayım."

Louis C.K., çevresinden gördüğü takdirden de istifade ederek davrandığını ve bu durumun, tacize uğrayan kadınların yaşadıklarını senelerce saklamasına neden olduğunu fark ettiğini de ifade etti.

Güncel olarak çalıştığı yapım ekiplerinden ve menajerinden, onların olumsuz bir şekilde dikkat çekmesine neden olduğu için özür dileyen Louis C.K., “Uzun ve şaslı kariyerimi, istediğim şeyi söyleyerek geçirdim. Artık bir adım geri atacağım ve uzun bir süre dinleyeceğim” sözleriyle bitirdi.

ABD'li komedyen Louis CK, beş kadın tarafından cinsel istismarla suçlandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler