Muharrem Doğan istifa etti

Anavatan Partisi'nin eski Genel Sekreteri Muharrem Doğan, partisinden istifa etti. Doğan, "Gerekli görüldüğünde dönemime ait her türlü hesabı vermeye hazırım" dedi.

Yayınlanma: 10.08.2009 - 08:57
Abone Ol google-news

Anavatan Partisi'nin eski Genel Sekreteri Muharrem Doğan, partisinden istifa ettiğini bildirdi. Doğan, yaptığı yazılı açıklamada parti yönetimini eleştirerek, bugüne kadar parti içinde kendisine verilen tüm görevleri temiz siyaset, şeffaflık, verimlilik ve katılımcılık ilkeleri doğrultusunda yürüttüğünü ifade etti.

Açıklamasında, ''Bazı iddiaların ortadan kaldırılmasının tek yolunun zaman kaybetmeden parti hesaplarının denetlenmesi ve bunların kamuoyuyla paylaşılması olduğu'' görüşüne yer veren Doğan, şunları kaydetti: ''Parti içinde demokrasiyi ve ahlakı yerleştiremeyenler, haklı eleştiriye açık olamayanlar, hesap vermekten kaçanların bu ülkeye ve milletimize verebilecekleri hiçbir katkı olamaz. Vicdanımın kabul etmediği bu gelişmeler karşısında zorunlu olarak, Başkanlık Divanı üyeliği, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Anavatan Partisi üyeliğinden istifa ediyorum. Gerekli görüldüğü takdirde dönemime ait her türlü hesabı vermeye hazırım.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler