Apple’ın Acil Durum sistemi 6 ülkeye daha geliyor!

Apple’ın iPhone 14 cihazlarında bulunan “Acil Durum Uydu İletişimi” sistemi 6 ülkeye daha gelecek. Sistem iki yıl boyunca ücretsiz olacak.

Yayınlanma: 08.03.2023 - 16:00
Apple’ın Acil Durum sistemi 6 ülkeye daha geliyor!
Abone Ol google-news

Teknoloji devi Apple, son telefon serisi iPhone 14’lerde yeni bir özellik eklemişti. Bu özellik uydu iletişimine imkân sağlıyordu. “Acil Durum Uydu İletişimi” isimli sistem sayesinde telefon uydu yoluyla iletişim kurabiliyor. Bu sayede telefonunuz kapsama alanı dışında kalsa bile uydu aracılığıyla iletişim kurulabiliyor. 

Acil durum sistemi 6 ülkede kullanıma sunulmuştu. Bu ülkeler Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere, Almanya, İrlanda ve Fransa’ydı. Şimdi ise Apple kullanım kapsamını geliştirerek 6 ülkede daha uydu sistemini getiriyor.  

Uydu sisteminin getirildiği ülkeler ise şöyle: 

Avusturya 

Belçika 

Lüksemburg 

Hollanda 

Portekiz  

İtalya 

ACİL DURUM UYDU İLETİŞİMİNİ KULLANMAK İÇİN BAZI ŞARTLAR GEREKİYOR 

Apple’ın iPhone 14 cihazlarında kullandığı “Acil Durum Uydu İletişimi” sistemini kullanmak için havanın açık olması gerekiyor. Ayrıca kullanıcıların dış mekanda yer alması da gerekiyor.

Bütün bu koşullar sağlandığı taktirde Apple’ın Acil Durum Uydu İletişimi sistemini kullanabiliyorsunuz. Sistem iki yıl boyunca kullanıcılara ücretsiz olarak verilecek.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler