Angelina Jolie ve Brad Pitt anlaştı

Eylül 2016’dan beri boşanma ve velayet davası süren Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin altı çocuğun velayeti konusunda anlaştıkları ve dava sürecinde sona gelindiği iddia edildi.

Ayrılık kararının ardından velayet mücadelesi nedeniyle boşanma davaları bir türlü sonuçlanmayan Angelina Jolie (43) ve Brad Pitt (54) sonunda anlaştı.

The Blast’ın haberine göre, bir zamanlar ‘Brangelina’ olarak anılan Hollywood’un gözde çifti, velayet konusundaki anlaşmazlığa artık bir son verdi.

Ünlü ikilinin vardıkları çözümün detayları açıklanmamakla birlikte, çifte yakın kaynaklar, “anlaşma, sonuca ulaşmak için önemli ölçüde zaman kazandıracaktır” açıklaması yaptı.

Jolie ve Pitt’in, savaş halinin sadece çocuklarını yaraladığının farkına vardıkları ve mücadeleyi yakın zamanda sona erdireceklerini söyledi.

İkiliye yakın kaynaklar, “Pitt ve Jolie ortak bir anlaşma zemini buldu ve aile uğruna sorunların halledilmesi gerektiğini düşünüyorlar ve önemli bir sorun olmadıkça meselenin çözüleceğine inanıyorlar” ifadesini kullandı.

Jolie ve Pitt çifti, Eylül 2016’da ayrıldıklarını duyurmuş, Jolie, boşanma işlemleri için mahkemeye başvurmuştu.

Temel pazarlık konusunun altı çocuğun velayeti olduğu davada, Jolie çocukların velayetini tamamen üzerine almak isterken Pitt, velayeti paylaşmaktan yana. İkilinin nasıl bir ortak zeminde anlaştığı henüz bilinmiyor.

Angelina Jolie’nin son zamanlarda çocuklarıyla birlikteyken çekilen ve basına yansıyan fotoğraflarında keyifli görünmesinin de boşanma sürecinin tamamlanmasından kaynaklandığı şeklinde yorumlandı.

Jolie ve Pitt’in üçü evlatlık, üçü biyolojik olmak üzere altı çocuğu bulunuyor. Maddox (17), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) ikizler Vivienne ve Knox (10), boşanma davası süresince annelerinin yanında kalırken, babaları belirlenen zamanlarda pedagog eşliğinde çocuklarıyla görüşüyor.

En Çok Okunan Haberler
-
'Erdoğan İYİ Parti'nin adayı yaparsa...'
-
Bahçeli'den sert sözler
-
Saffet Sancaklı’nın partiden istifası istendi!
-
Sancaklı MHP'den istifa etti!
-
AKP'lileri küplere bindiren sloganlar
-
Nefes kesen mücadelede gülen taraf Fenerbahçe oldu!
-
'Cumhuriyet düşmanı, ağalık yanlısı, hilafetçi...'
-
47 milyon kökün 39 milyonu İstanbul'a gönderiliyor...
-
AKP'nin 'emeklilik oyunu' deşifre oldu
-
Patronlar satıyor!