Burçlara göre aşk

29 Ağustos 2014 Cuma, 16:51
Burçlara göre aşk
Burcu koç ise... İlk tanışma anına dikkat!: İster onu görür görmez aşka tutulun, ister kendinizi zamanla kaptırın, her iki durumda da onunla ilk kez tokalaştığınızda ya da ilk kez merhabalaştığınızda anlık bir hissiniz olmuştur. Arkadaşlıklarda bile bazen birine hemen kanımız ısınır, kimilerine karşı ise sebebi belirsiz bir uzaklık, soğukluk hissederiz. Eğer bu ilk hissinizi anımsarsanız; ilişkinin seyrinde de güzel günlerin sizi bekleyip beklemediğini, sizi iyi hissettiren biriyle mi yoksa tekinsiz hisler doğuran bir erkekle mi yakınlaştığınızı anlayabilirsiniz.
Burçlara göre aşk
Burcu boğa ise… İlk sinir olduğunuz özelliğine dikkat!: Hesabı size mi ödetti? Son anda randevuyu mu iptal etti? Sizi yeterince dikkatle dinlemedi mi? Göstermelik Aşırı kıskançlık mı yaptı? İlk günlerde ya da ilişki öncesi dönemde ilk sinir olduğunuz tavrını görmezden gelmeyin. Heyecanın sarhoşluğu ile bunları geçiştirebilirsiniz ya da onun zamanla değişeceğini düşünebilirsiniz. Ancak yine de yaşadıklarınızın farkında olun. Ne kadar sinir oldunuz bu tavrına? Bu hissinize 1'den 10'a kadar bir not verin, ilişkinin ilk ayları için bu rakamı beş ile ilk yılları için ise on ile çarpın. Katlanabileceğiniz mi yoksa ‘katlanılmaz mı olur?
Burçlara göre aşk
Burcu ikizler ise… Önceki derslere dikkat!: Önceki ilişkilerinizi aklınızdan geçirin. Eskisiyle yürümeyeceğini ilk ne zaman anlamıştınız? Hemen mi, üç ay sonra mı yoksa ilişkide kader sel değişiklikler olup ayrılık çanları net olarak çalmaya başladığında mı? Anladığınız andaki hayatınızı yeniden gözden geçirin. Yeni tanıştığınız ve ilişkiye başlamak üzere olduğunuz kişide, benzer bir durum söz konusu mu? Bu ilişkinin yürümeyeceğine dair düşünceleriniz olası bir korkudan mı ibaret yoksa deneyimle sabit güçlü tahminlerden mi?
Burçlara göre aşk
Burcu yengeç ise… Eski aşkları temize çekmemeye dikkat!: Eskisi; sizi terk edip acılara sürükleyen kişi veya aşkınıza karşılık vermeyen o unutulmaz… Kendinizle yarışmak ve daima daha iyiye yol almak. İstiyorsanız. Bu yeni adayda, onlarla yaşayamadığınız, yarım kalmış ya da acı vermiş ilişkiyi tamamlamaya mı çalışacaksınız? , temiz bir sayfa açın ve yeni sevgili adayınızı geçmişteki kişilerle ilin ilendirmemeye çalışmayın Aksi takdirde kısasa kısas bu ilişkiniz de aynı kötü kaderin ve kötü sonun kurbanı olabilir.
Burçlara göre aşk
Burcu aslan ise… Ne istemediğinize dikkat!: Tam aradığınız gibi birini bulabilmek için öncelikle ne aradığınızı bilmeniz gerek. Elbette kendinizi kesin şartlarla sınırlandırmayın ama az çok ne beklediğinizi mutlaka düşünün. Bu ideal erkek tanımına ulaşmak güç olabilir. Bu nedenle işe "ne istemediğinizi'' tespit ederek başlayabilirsiniz. Çok yüksek bir egoya sahip, dünyanın kendi çevresinde döndüğünü düşünen, size değer vermeyen ve hep kendini düşünen bencil bir erkek istemediğinizden kesinlikle eminsiniz mesela. Ya da gözü hep dışarıda olan ya da çapkınlık yapan bir erkek... O halde neden…
Burçlara göre aşk
Burcu başak ise… İlk ilişkilerini kolay kolay unutmazlar!: Bazen karşımızdaki erkeğin bizi mutsuz edeceğini adımız gibi biliriz ama bunu kendimize bir türlü itiraf edemeyiz. İtiraf etmemiz halinde yalnız kalmak, sevgilisiz kalmak gibi tatsız seçenekler bizi bekliyordur çünkü. Nedense yalnız kalmak hep daha zor gelir. Teraziyi tartın. Bir tarafta yalnız ama huzurlu, yeni ve daha uygun kişilere açık bir siz, diğer yanda ise ilişki sürecinde kendimizi bertaraf edemeyeceğimiz vicdani muhakemeler, sevgi yükleri, beklentiler, birilerini kırma ihtimali... Ama siz biraz üstüne gitmeye başlayınca ağzından o cümlelerin çıkması an meselesi olabilir; "Çok düşündüm ama olmuyor". Hangisi daha ağır geldi?
Burçlara göre aşk
Burcu terazi ise… Çok iyi, böyle harika hissediyorum kendimi!: Onun bize uygun olmadığını, kesinlikle üzeceğini ya da asla aynı dili konuşamayacağımızı bile bile atlarız ilişkinin çekici sularına. Aslında ağır basan ihtiyacımız sadakat… Oda onunla çok güzeldir, çok zevklidir. Ancak her mükemmellik, her uyumlu ilişkinin tek koşulu olsaydı dünyada mutlu çiftten geçilmeyebilirdi! Evet, terazi Erkekler genellikle estetiğe önem vermediği düşünülür ", Yanlış "birbiriniz için yaratılmış olmak" gibi ulvi isimler vererek at gözlüğü takmayın. Yine de denemek istiyorsanız, o halde karışmak düşmez, rastgele...
Burçlara göre aşk
Burcu akrep ise… İlk günlerde size söylediklerine dikkat!: İlişkiye başladıkları ilk günlerde ya da kadını elde etmeye çalışırken çoğunlukla (tabii istisnalar vardır) en yüksek performanslarını sergilerler. O esnada etrafındakileri inceler, çıkarımlar yapar ve karşı tarafın zayıflıklarını anında fark eder. … En güzel sevgi sözcükleri, kıskançlıklar, vaatler bu dönemde telaffuz edilir. Hayır, yalan söylediklerini ve sizi kandırmaya çalıştıklarını iddia etmiyoruz. Sadece duygularının dozajı ilk günlerde biraz yüksektir ve bazen kendini tanımlama biçimleri gerçeklerle uyuşmaz. "Çok sakin biriyim" derse bilin ki sinirli anlarını görme ihtimaliniz hayli yüksek ve yakındır. En büyük vaatlerinin en az yüzde yirmisini atın, işte eşittir gerçekler. Sizi bekleyen böyle biri...
Burçlara göre aşk
Burcu yay ise… Yay erkeğini elinizde tutmanız zordur!: İlk kavga anına dikkat! Deneyimle test etmek için şöyle bir düşünün. İlk büyük kavga konunuz sadece o ana ait bir başlık mıydı yoksa söz konusu gerilimi çözümleyene kadar hep aynı konu etrafında tartışıp durdunuz mu? Çiçeği burnunda ilişkinizde bir şeyler sizi rahatsız ediyorsa, içinize sinmeyen bir şeyler varsa, gittiği yere kadar varmadan ve mutsuzluğa boğulmadan önce; ilk kavga konunuza, onun tavrına ve bu kavgayı nasıl sonuçlandırdığınıza dikkat edin. Bu, sizi bekleyen ilişki ve erkekle ilgili neredeyse tüm ipuçlarını içeren çok önemli bir kıstastır. İlk yol ayrımına geldiniz. Tamam, mı, devam mı?
Burçlara göre aşk
Burcu oğlak ise… Arkadaşların verdiği tepkiye dikkat!: Yakın arkadaşlarımız bizi çoğu zaman bizden iyi tanırlar. İki kişiye dışarıdan bakan bir göz olarak, bize uygun biri olup olmadığını da ilk görüşte anlarlar. Ailemizdeki gibi… Ancak sorun şu ki, çoğunlukla bunu dile getirmemeyi tercih ederler. Sizi daha önce hiç görmedikleri kadar mutlu görmüşlerdir, mutluluğunuzu bozmak istemezler, birlikte olduğunuz erkekle yeni tanıştıkları için kendi hislerinden yeterince emin olamazlar. Sonuç olarak bu konuda derin sohbetler yapmaktan bir şekilde kaçınırlar... Bu nedenle oğlaklarda savaşarak adım atar. Özgürdür ve öyle kalmaya çalışır. Onu değiştiremezsiniz, ya alırsınız ...
Burçlara göre aşk
Burcu kova ise… Sorun sende değil bende!: Çabuk ve güçlü. İşte gerçek bir erkek ve bu özellikleriyle kadınları cezbediyor. Yıldırım aşkı uzmanıdır (hayatında birçok yıldırım aşkı yaşar), tam bir …(yalnızca kendi için yaşar), doğaldır fakat çok bunaltır çünkü kıskanç ve sahiplenicidir. Zira her şeyi o keşfetmeyi, bulmayı ister. Diğer insanlardan farklı olduğunu gösterme çabası içindedir. Toplum içinde ilk tanıştığınızda her şeyi ben bilirim tavrıyla Sizden ayrılırken, kalbinizi kırmak istemez ama öte yandan da ayrılmanın ön hazırlıklarını yapar. Sorunun kimde olduğunu söylemeye gerek yok değil mi?
Burçlara göre aşk
Burcu balık ise… İlişkimizde heyecan kalmadı!: Sizi korur, rahatlatır ve bolluk içinde yaşatır. Bu erkeğe ona deliler gibi âşık olduğunuzu göstermişsiniz demektir. Eğer ona sevgi yoğunluğunuzu sürekli hissettirirseniz onun ürküp kaçmasına neden olur. "Ben, seni senin beni sevdiğin kadar sevmiyorum" diyemeyeceklerinden, bu yönteme başvururlar. Ama yine diğer yandan ağır basan özgürlük isteği akıllarını çeler. Çünkü eğer sizi sorunları olduğuna inandırırsa ayrıldıktan sonra bile aklınız onda kalacak ve aramak isteyeceksiniz. Bu da balık erkeklerin ego duygusu için yeter de artar bile. Olgunlaştığı zaman sadık bir eş Başka bir dünyada yaşıyormuş gibi davranırlar.

En Çok Okunan Haberler