Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?

11 Kasım 2014 Salı, 15:44
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Her kadın farklı bir kişiliğe sahiptir. Ancak erkekler karşılarındaki kadını burçlarına göre incelerlerse, kendilerine uygun eş bulmaları zor olmayacaktır.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Koç kadını (21 Mart-20 Nisan) Öncü, aktif, heyecanlı, kendini motive edebilen, lider, kendine güvenli, hevesli, gururlu. Enerjisi genelde kendine dönük olduğu için, Koç burcu “ben” odaklı burç diye bilinir. Kurallar bağlamaz, düşündüğü ve inandığı gibi yaşar, hesap vermez. İstekleri uğruna agresifleşip, güç kullanma yoluna yönelebilirler.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Bu enerjinin negatif kullanımı onları sinirli ve yönsüz olmaya iter. Enerjisiyle devamlı bir iş peşindedir. Konuşmaları akılcı ve hızlıdır, başarılı iş kadınlarıdırlar fakat sabırsızdır. bazı işlerin hepsi sonuçlanmayabilir. Eli açıktır, zamanını, ilgisini, parasını cömertçe paylaşır ama sevdiği insanları paylaşma konusunda cimridir. Korkutmaz ama beklerler. Anahtar sözü "Ben"
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Boğa kadını (21 Nisan-21 Mayıs) Keyfine düşkün Boğa, aşk ve isteklerin gezegeni Venüs tarafından yönetilir (güçlü ve kararlı) ve toprak elementli bir burçtur. Pratikliği ve güvenlik isteği belirgindir. Feminen kutupta olması onu çekici yapar. Biraz inatçı, sahiplenici ve bazı konularda tutucu olsalar da muhteşem birer âşıktırlar. Sorunlara göğüs gererler ama damarına basarsanız...
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Boş kafalı insanlara dayanamaz. Sanata karşı yetenekleri vardır. Birçok erkekten daha cesurlardır. Ay bu burçta kuvvetlidir ve toplum önünde başarı getirir. Rahata düşkünleri özellikle finansal konularda temkinli olmalarına engel değildir. Aksine paranın değerini iyi bilirler. Boğa burcu boğazı yönetir ve bu konum onlara güçlü ve güzel ses verebilir. Anahtar sözü: Sahip olduklarımla varım.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
İkizler kadını (22 Mayıs-21 Haziran) ‘Sağ elin yaptığını sol el bilmez” lafı bu burç için söylenmiştir. Bu burç eril özellik taşıyan ve mitolojide tanrıların mesajcısı diye bilinen Merkür tarafından yönetilir. Zeki, hazır cevap, çabuk sıkılan, işler yavaş ilerleyince bunalan veya sinirlenen bir kişiliğe sahiptir. İkizler burcu, düşünce dünyasında yaşar ve birçok ilgi alanı vardır.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Yeni fikirlere çabuk adapte olaması ve esnekliği ile bilinen bu burcun zihni devamlı hareket halindedir. “Düşünürüm” anahtar kelimesiyle, birçok fikri aynı anda düşünebilme yeteneğine sahiptir Konuşkan, ilgisini iletişim, entelektüel konular ve hatta dedikodu hayli çeker.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Sinir sistemleri elektriklidir. Mantıkları kontrolü eline alana kadar, endişe ve asabiyet içinde kaybolabilirler. Erkeklerle ilişkilerinde soğuk gibi görünmeleri kalpsiz olduklarını göstermez. Aksine… Anahtar sözü: Düşünürüm.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Yengeç kadını (22 Haziran-23 Temmuz) Tutuğunu bırakmayan yengeç kolları dayandığı kişileri bırakamayışı temsil eder. Bağımlı,utangaç, hayal dünyası geniş, biraz üzgün, biraz çılgın bayanlar... Eleştirilmekten, reddedilmekten hoşlanmazlar. Çok iyi sır tutarlar. Çekingen olmaları dolayısıyla insan ilişkilerinde ilk hareketi yapamazlar.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Beğenilmeme korkusu ve yeterince sevilmediğini düşünmek çoğu zaman onu rahatsız eder. Yengecin yan yürüyüşüyse bu burcun problemlerini çözüş biçimine tercüman olabilir. Azmetmeye zorlanana kadar bu yan çizme devam eder. İş çevresinde aranan kişi olabilirler. Tutumludurlar, gelecek endişeleri finans konusunda uzun dönemli görüş açısı verir. Sevdiğini yüceltir. Anahtar sözü: Hissederim…
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Aslan kadını (24 Temmuz-23 Ağustos) Aslan burcu kadını hassas ve anılarına bağlıdır. Birçok üstün özelliği ile ayrıcalıklı bir kadındır; akıllı, zarif, güzel, tuhaf bir popülerlik sahibi, çekici. Lüks yaşamayı severler, yürekli ve cömerttirler, fakirlik manzaraları görmekten hoşlanmazlar, bu onları bunalıma sokar. Bir eve kapanmak onun tarzı değildir. Mesleğini yapmak ister.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Para kazanmak için değil saygınlık kazanmak için rekabeti severler. Erkeklerle boy ölçüşmeye bayılırlar. Ön planda olma isteği Aslanların azmini ve hırsını körükler ve bu ego problemlerini aştıkları anlarda sıcakkanlı bir insana dönüşüverirler. Her ne kadar hırs ve hevesten bahsetsem de, Aslanların içinde tembel bir yön vardır. Buna olanak sağlandığında sonuna kadar kullanırlar.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Tembellikleri ve lükse düşkünlükleri dikkat etmeleri gereken iki temel huydur ve bu onları geriye çekebilir. Eğlence ve medya dünyası da bu burç ile yönetilir. Anahtar sözü: Yaparım.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Başak kadını (24 Ağustos-23 Eylül) Başak burcunun sembolüne dikkatle bakarsak elinde buğday başakları tutan bir kadını görürüz. Bu çeşitli mitolojilerde tahıl ekimini insanlara öğreten tanrıça tecrübenin getirdiği bilgeliği temsil eder. Başak burcu kuvvetli olan haritalarda, öğretmenlik ve sağlık sektörü işleri gibi alanlarda başarı mümkündür.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Kişisel çelişkileri, zaman zaman mesleki alanda başarıyı negatif etkilese de, bu çelişkiler onları dinamik yapacaktır. Bütün burçlar içinde en romantik Başak kadınıdır. İkiyüzlülükten nefret eder. Kendisi kusursuz olmasa da kusursuzluk arar. Başkalarına güvenemediği için kendi işini kendi yapar, kimsenin işini kendisi düzgün ve iyi yapabileceğine inanmaz. Temiz, düzenli, disiplinli ve dakiktirler.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Sakin bir yapısı vardır, öfkeli durumlar sergilemez, çok kızdığında ise tersleyerek ya da azarlayarak cevabını verir. Özür dilemekten hoşlanmaz, öyle üstü kapalı özür diler ki, fark edemezsiniz. Her şeyde bir düzen aradığı gibi konuşmaların da gramere uygun olmasını ister. Anahtar sözü: Analiz ederim.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Terazi kadını (24 Eylül-22 Ekim) Çekici, sosyal, estetik, güzellik ve lüks düşkünü, sanatsal, dengeleyici, rafine, romantik, ilişki odaklı, barışçıl. Narin sesli Terazi kadını. Baharın başlangıcı olan Koç burcunun sözü olan “Ben”, adeta 180 derece ters anlamla Terazi burcunda “Benim Olmayan”a dönüşür.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Buna rağmen erkek gibidir. Erkek gibi düşünür ve ince zekâsını gülüşlerinin ardına gizlemeden tartışır. Terazi burcu, inanması zor olsa da tuttuğunu koparan bir burçtur. Bu durum Venüs'ün etkisi ile tezat görünmesine rağmen, tarihteki önemli generallerin bu burçta doğması şaşırtıcı değildir. Teraziler, duruşlarıyla etraflarını etkiler ve yollarından dönmeyi hiç sevmezler.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Ayrıca diğer öncü burçlar olan Koç, Yengeç ve Oğlaktan farklı olarak bütün bu özellikler onları hedeflerine yaklaştırır. İyi yaşamayı seven burç için para kazanmak önemlidir ancak sosyal hayatları kariyerlerinden önde gelir. Bazı Teraziler çok çalışır fakat sadece sosyalleşmek veya romantizmle vakit geçirmek onlar için büyük anlam taşır.. Anahtar sözü: Dengelerim.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Akrep kadını (23 Ekim-22 Kasım) Yoğun, cesur, duygusal, kararlı, verimli, tutkulu, delici, sır küpü, çekici, ekstrem, sadık, iğneleyici, hassas, araştırmacı, meraklı. Bu gizemli güzelin derin bir çekiciliği vardır. Kendi halinde renksiz biri değildir, bir an soğuk mesafeli, görünürken bir an sizi yakacak kadar sıcak ve sevimlidir. Arkadaşlıklarında seçicidir, basit ve değersiz insanlarla boş muhabbetler yapıp vakit geçirmeyi sevmez.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Azimli ve kararlıdır. Sır dinlemeyi sever ve sırrıyla ölmeyi tercih edecek kadar ketumdur. En dışa dönük Akreplerin bile bir yönleri hep gizlidir. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hâkim olamayıp, sivri eleştiriler yapar.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Parayı çok sever. Bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Karşıt burcu Boğa kadar inatçı ve titiz olabilen Akrepler, temizliği ve rahat ortamları severler Eşine kötülük yapılmasına izin vermez. Onu terk etmek imkânsızdır. Bir kere yapıştı mı bırakmaz. Anahtar sözü: Değiştirmem.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Yay kadını (23 Kasım-22 Aralık) Bağımsız, hevesli, sportmen, atletik, keşifçi, abartılı, direk, yabancı özentisi, gezgin. Bazen utandıracak kadar açık sözlü . Her yerde gerçeği söylemekten çekinmezler. Yalan söylemeyi sevmezler, dürüsttürler. Bağımsız yaşamayı severler. Aile bağları onlar için pek bağlayıcı değildir. Kendisine emredilmesinden hoşlanmaz ama zayıf, yumuşak erkeklere de katlanamazlar.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Genelde arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştırırlar. Neşeli, kalbi güven dolu, zeki ve mantıklı biridir. Şansın ve bolluğun sembolü Jüpiter'se bu burcun yöneticisidir ve bu sembol onların cömert, optimist ve arkadaş canlısı yönlerini öne çıkarır.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Bu burç sosyal statüden hoşlanır ve oldukça idealisttir. Sosyal ortamlar da bu burcu çok sever çünkü adeta ortama yeni bir nefes getirirler. Yay burcunun spora olan ilgisi ve hevesi onları bir spor dalında profesyonel yapabilir. Anahtar sözü: Kaçış odaklı.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Oğlak kadını (23 Aralık-20 Ocak) Organizasyon, yapılanma, pratik, öncü, inatçı, hırslı, yönetici, verimli, iş kadını, kendi kendine yetebilen, sorumluluk sahibi, sistematik, temkinli, tutucu, inatçı, müşfik, nazik, mütevazı. Onların amacı saygı, güven ve mevkidir. Oğlak kadını ün sahibi olmak ister. Bunun için yeteri kadar azimlidir. Geleneklere bağlı, terbiyeli ve zarif insanlardır.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Ne kadar sert görünürse görünsün aslında duygusal ve ılımlı bir insandır. Karamsarlıklarının ya da bunalımlarının ardında daha derin bir anlam gizlidir. Satürn tarafından yönetilir. Hareket ve isteklerin gezegeni Mars, bu burçta kuvvetlidir. Toprak grubu olarak bu burçta güvenilir bir eş ve sadık bir arkadaş buluruz.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Fakat bu keçi duruma göre oldukça sahiplenici ve kıskanç da olacaktır. Oğlakların kuvvetli bir hırs anlayışı vardır. Biri onları gerçekten üzerse unutmaz hatta öçlerini de acımadan alırlar. Anahtar sözü: Kullanırım.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Kova kadını (21 Ocak-19 Şubat) İleri görüşlü, sıra dışı, asi, bağımsız, insancıl, soyut, arkadaş canlısı, radikal, yardımsever. Sembolü su taşıyıcısı olan Kova burcu klasik astrolojideki yöneticisi Satürn, modern zamanlardaki yöneticisi ise sıra dışı, şok edici ve radikal Uranüs’tür. Bu karışım hayli ilginç bir kombinasyondur. Uranüs enerjisi onlara yeniliği, değişimi, liberal fikirleri ve orijinalliği verirken, Satürn onları limitler.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Aslında sağlam karakterlerini ve düzenli kurumlarda çalışabilme yetisini onlara yine Satürn verir. Bir yanları sıra dışı hayatlara özenirken diğer yanları geleneğin takipçisi olur. Özgürlük isteği onu bağlanmaktan alı koyar. Hiç kimseye ait olmak istemez, Ancak burcun kadını özgürlük isteğine müdahale etmeyen biri ile yapabilir ve sonsuza kadar da o kişiye bağlı kalır.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Erkeklerin parası onu ilgilendirmez, entelektüel başarılar daha önemlidir. Toplumun kuralları onu bağlamaz, değişik de olsa kendi kuralları vardır. Tembelliğe de yatkın oldukları için, bazı Kova burçlarının fiziklerini korumak da zorluk çekmesi doğaldır. Anahtar sözü: Bilirim.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Balık kadını (20 Şubat-20 Mart) Kafası karışık, çabuk etkilenen, ileri görüşlü, şair, artistik, mistik, alçak gönüllü, yaratıcı, içgüdüleri kuvvetli, idealist, romantik, özgürlüğüne düşkün büyüleyici güzel. Erkeğe olan güveni ve onun önünde olmak yerine yanında yer alma isteği ile gösterdiği ilgi ve sevgi onu vazgeçilmez yapar. Anlaşılması zordur. Az bir kazancı olsa bile çok şık giyinir. Ve onlar biraz müsriftir, para harcamayı severler.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Hayalperest Balık burcunda aşk ve sanatın gezegeni Venüs de kuvvetlidir. Su grubundan oldukları için hayli yaratıcıdırlar ve göründüklerinden daha derin bir kişilikleri vardır. Duygusal olarak çabuk kırılan, melankolik ve bağımlı yapıları olur.
Burcunuz ilişkinizi nasıl etkiler?
Bu burcun idealleri vardır ve kendilerini daha büyük bir ülkü için feda edebilirler. Bu seçimde bilinçaltının isteklerinin anlaşılması ise kritiktir. Ancak bütün bunların altında mağdur psikolojisi de yatıyor olabilir. Anahtar sözü: Duygusalım.

En Çok Okunan Haberler