Engin Altan Düzyatan bebeğinin cinsiyetini açıkladı


Liana Dahdouh’un sorularını yanıtlayan Engin Altan Düzyatan, Türkiye’de çektikleri dizi veya filmlerin ülke sınırlarını aşarak dünyaya yayılmasından mutlu olduklarını verdikleri 1.5 aylık süre içerisinde vücut olarak ‘Hamlaştıklarını’ söyledi. Çekimlere yeni başladıklarını her tarafında ağrılar hissettiğini ifade eden Düzyatan, ‘Diriliş Ertuğrul’ için şöyle dedi:

"Çok etkileniyorum yaptığım işten. Oynadığımız karakteri ve dönemi çok seviyorum. Dönemin renkliliği çok hoşuma gidiyor. Sıradan bir başrolü, bir jönü oynamıyorum. Çok daha fazla çalışmam gereken, çok fazla dinamik sadece kendimi değil, fiziğimi de dinamik tutmam gereken bir rolü oynuyorum. Açıkçası bundan çok zevk alıyorum."


"Aslında hepimiz mağdur durumda kaldık. Çünkü ben ’Romantik Komedi-3’ü çekeceğiz diye 3 filmi reddetmiştim. Diğer arkadaşlarım aynı şekilde diğer filmlerine ‘Hayır’ deyip vakitlerini sadece bu diziye ayırmışlardı. Böyle bir amatörlükten dolayı çekilmemesi açıkçası canımızı sıktı. Çünkü 1 yılımı sinema filmi çekmeden geçirmiş oldum. Biraz üzüldüm. ama sanırım tatile de çok ihtiyacım varmış. 1.5 ay tatil çok iyi geldi."


"EADKSK"nin anlamı
Engin Altan Düzyatan, twitter hesabında kullandığı ‘eadksk’ isminin ilk 3 harfinin isim ve soyadını, diğer 3 harfin ‘Karşıyaka Spor Kulübü’nün kısaltılmışı olduğunu anlatırken, "Çocukluğumdan beri Karşıyaka taraftarıyım. İzmir takımıdır ve bu yıl basketbolda şampiyon olduk. Sadece şampiyonluk maçını izleyemedim. O benim tutkum, bir şekilde vazgeçemiyorum" dedi.


"Annem Engin Çağlar hayranı. Çağlar; çok önemli eski jönlerimizden. Babam da çok eski önemli komedyenlerimizden Altan Erbulak hayranı. Annem benim ismimi ‘Engin’, babam ise ‘Altan’ koymak istemiş. İkisi de vazgeçmek istemiyorlar; ‘Engin Altan’ oluyor. Büyük dedemler, Yugoslavya’dan Türkiye’ye göçüyorlar. Yugoslavya’da doğan Türklerdeniz. Buradaki muhtar ile dedem arasında bir tartışma geçiyor, aralarında küslük oluyor. Konuşmuyorlar muhtarla. Soyadı kanunu çıkıyor. Soyadı almamız gerekiyor. Dedem, ‘ben onun ayağına gitmem’ diyor. Son gün geliyor, soyadımızı vermemiz gerekiyor. Dedem gitmeyince muhtar kendisi yazıyor. Herhalde gitmedi diye dedemi tembel buluyor. O yüzden ‘Düzyatan’ soyadını uygun görmüş bize."

Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ile ilk kez bir yardım kuruluşunun gecesinde karşılaştıklarını anlattı. Düzyatan, "Neslihan Alkoçlar, yaptığım heykeli satın aldı. İlk orada gördüm. Sonra da bir şekilde bir şeyler oldu işte" dedi. Ünlü oyuncu, yaklaşık 5 ay sonra erkek bebeği olacağını, yaşamının en heyecanlı dönemlerinden birini geçirdiğini kaydederek, şunları söyledi:

5 ay sonraki bebek için bisiklet
"İnanılmaz bir duygu olacak her halde. Şu an çok hissetmiyorum, çok anlamıyorum ben sadece çok heyecanlıyım böyle bir durumla karşılaşacağım için. Erkek. İsim için daha çok erken. Aklımızda birkaç şey var ama daha karar vermedik. Büyük ihtimalle iki isimli olur. Allah kısmet ederse ilk bisikletini aldım. Eğer sağlıklı dünyaya gelir ve 2-3 yaşına gelirse ona ilk almak istediğim şey motosiklet. Ben büyük motosiklete binerim o da küçük motosiklete biner. En azından şu an böyle şeylerden korkmuyorum. Kendisini sakatlayabileceği şeyleri küçük yaşta yaptırmaya çalışacağım zaten."
Video Haberler
-
Adana'da lastik deposunda yangın : 2 yaralı
-
Motokurye kanala düştü; O anlar kamerada
-
Doğuş Üniversitesi öğrencilerine soruşturma açıldı!
-
17 Ağustos depreminin yıl dönümünde tatbikatı yapıldı
-
Para dolu çantayı sahibine ulaştırdılar
-
3 bin ton ayçiçeği taşıyan gemi Tekirdağ açıklarında
-
Ümraniye'de hareketli dakikalar
-
İki dağ arasındaki evine kapılı asma köprüyle ulaşıyor
-
O anlar saniye saniye kamerada
-
Sahneye atladı: 'Konya uyan artık AK Parti'ye oy verme'
En Çok Okunan Haberler
-
Sahneye atladı: 'Konya uyan artık AK Parti'ye oy verme'
-
Seçimler Bozdağ’ın kardeşine emanet
-
İstanbulkart'larda yeni dönem başladı
-
Sabiha Gökçen için kader günü
-
Son nokta konuldu, bir tarih öne çıkıyor
-
MHP'li başkan istifa etti
-
Paylaşımını sildi, danışmanını suçladı
-
Gazeteci Uğur Dündar'dan, Erdoğan'a açık mektup
-
Sahneye atlayan genç gözaltına alınmış
-
CHP'den, iktidara 'normalleşme' adımı tepkisi